Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Kicsit elkalandoztam.
Köszi.
win10: Ez egy régebbi gyártású, sztem 2 éves lehet, csak dobozban pihent. BIOS szerint bele van égetve a win 8.1 kulcs. Tavaly vettem talán júniusban... De nem használtam mert olyan lassú, hogy borzalom.
Gondoltam céges gépnek szuper lesz aláíráshoz, stb. Android alapú böngésző még ha 3rd party app is, elég érdekesen tölti be az ablakon belül felugró ablakokat... bezárhatatlan.
Érdekes, mert most ami rajta van win 10, (előző tulaj tette rá) az összes tárhelyet felzabálta. 1GB szabad helyem van a 32G-ből. O.o
És még frissítene.
help.illetve a support ezt küldte emilen:
https://s3.eu-west-2.amazonaws.com/iotatablets.com/Drivers/iota-one-2120/iota-one-2120.exe
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Lexus, Toyota topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Formula-1
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi.
Gondoltam céges gépnek szuper lesz aláíráshoz, stb. Android alapú böngésző még ha 3rd party app is, elég érdekesen tölti be az ablakon belül felugró ablakokat... bezárhatatlan.