- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Az nem véletlen annyira fontos és nem véletlen olyan erős. Arra, hogy fel lehessen "törni", el lehessen törölni, a legtöbb ember számára nincs mód. Ha az égvilágon nincs semmi szál, hogy valahogy rájöjj, szerintem leves.
U.i.: Ilyen password restore, meg recovery programokkal ne is próbálkozz, 99,99%-a csak spam fos, vagy épp vírusos. Ismét újra kellene telepítened a gépet, hogy működjön. (szerintem)
-
pengwin
addikt
Lenovo Miix 2 10 belefér a 80-ba, márkás, de nem adnak hozzá billentyűzetet, viszont cserébe 64GB tárhelye van. (Viszont sok volt belőle a problémás darab itt a fórumon).
Van Asus, Acer 100-ért, billentyűzettel.
Vagy van oname kínai 80-ért, folio billentyűzettel. Több ember is vett itt Voyo A1 Minit, nem nagyon panaszkodnak rá, keress vissza a topikban. Apumnak egy 11,6"-os, androidos Voyo A15-je van már több, mint egy éve, és köszöni, szépen működik. Szóval bár kicsit szerencse kérdése is, de nem olyan megbízhatatlanok a kínai márkák. De behozva Mo.-ra már egyáltalán nem olcsóak, szerintem nem érik meg a jelenlegi dollár árfolyam mellett a kockázatot.Mire használnád? Ha csak netezésre, filmnézésre, Office-ra, akkor lehet elég lenne egy Z27xx-es (előző generációs) Atommal szerelt tablet is, megbízható márkától, és azok lényegesen olcsóbbak.
-
motrola
aktív tag
VOYO-WinPad-A1
Ebből a tipusból már 2 db is van a családban. Billentyűzet kapható külön de csak angol. A windows billentyűzet a képernyőn Magyar.
Van 64GB ROM verziós is. Van GPS az A6-ban nincs.
http://www.aliexpress.com/item/10-1-VOYO-WinPad-A1-Tablet-PC-IPS-HD-1280x800-2GB-RAM-64GB-32GB-Quad-Core/2020274191.html
Ez egy megbízható eladó. -
tjb007
nagyúr
A márka igazából mindegy, mert mindegyik egy kínai brandelt modell, tehát épp annyira megbízhatóak, mint a többi kínai modell 90%-a.
A GOCLEVER amúgy egy OEM modell, azt a Zostar gyártja, a másikat viszont még nem sikerült beazonosítanom.Én is inkább azt tanácsolnám, hogy rakj még ahhoz a 80 ezer forinthoz hozzá 20 ezer forintot és vegyél egy ASUS-t, vagy egy Acert. Azokkal legalább tudja az ember, mi a helyzet, tudja, hogy mit kap a pénzéért cserébe.
-
TedThomas
aktív tag
Jobb felső sarok kereső: [link]
Én nem tudom hol láttad de én 100 alatt nem láttam Voyo A6-ot. (Áfát számoltad?)
És ugye az angol billentyűzettel van.Szerintem ha ilyen igényeid vannak akkor 110~ körül gondolkozz.
PL: Asus T100 Acer Aspire Switch2 10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest