Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
agent_k
üzenetére
Jó lett volna, ha leírod, hogy mit is jelent az, hogy "nem lett az igazi". Lehet nem arról van szó, amire én gondolok, így feleslegesen írok, de...
Nálad is ugyanaz szenzor van, mint nálam meg mr.nagy-nál?
Amit mr.nagy linkelt, annál nálam fordítva érzékelte a tájolást, állónál fekvő lett s fordítva. Kikapcsoltam a driver automatikus keresést, s illesztőprogram frissítésével (fontos, hogy nem törlés, majd telepítés, hanem frissítés) visszatettem az érzékelőknél a "koinix sensor fusion device" win 8.1 alatt mentett illesztőprogramját s a Sensor I/O-nál a "Kionix KXCJ9..." illesztőprogramját. Így már helyes irányba fordul a kép.
Esetleg feltölthetem az általam mentett két illesztőprogramot is, ha szükséges.Most már úgy nagyjából működik minden, egyedül a Win gomb nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tavaszi hardvernyitány
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest