Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Szerintem firmware download mode-ba került a modemed. Ezért is más a hardver azonosítója, mert ilyenkor más interface-t mutat a külvilág felé. Kéne egy olyan progi amivel ki lehet venni download mode-ból ismét normal módba.
Én sose csináltam ilyent, nincs is ilyen gépem, hogy kipróbáljam, csak azok alapján gondolom, amiket az egyesek által itt linkelt oldalakon olvastam a dologról. Szerintem AT parancsokkal is kiszedhető onnan (kiküldve arra a soros portra serial terminalból amelyiken lóg a modem). Feltéve, hogy van doksi ami leírja az AT parancsokat (vagy kiguglizhatók). De első körben egyszerűbb talán megpróbálni letölteni egy firmware updater programot a modemhez, és azt elindítani, és ráflashelni újra a legfrissebb firmware-t. Az szerintem utána ki is szedné download módból. (Már, ha ez a baja. De szerintem ez.)
Megj.: A minap valaki felvetette a kérdést, hogy mi a buherálás. Éppen a huawei hanghívás aktiválása kapcsán. Nos, itt a példa, hogy mi a buherálás. Én ezért utálok ilyen megoldásokat javasolni, mert 99%-ban kiderül, hogy az illető csak magát fogja vele megszivatni. Aki informatikusi felkészültséget feltételez a fórumtársairól, az nincs tisztában a realitásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bestbuy játékok
- Arch Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Micron 32GB 3200Mhz 2Rx4 RDIMM 1.2V ECC RAM
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest