Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
azaleericks
üzenetére
Lehet kivárom még a 3 napos dolgot mielőtt visszaviszem a boltba... Közben kiderült hogy éppen Windows update-et töltött és telepített a háttérben, miközben egy másik alkalmazásom is frissítette magát. Lehet az tekerte annyira hogy még merült is 10 perc alatt 0,5%-ot töltővel az arcában. Mert most 50 perc alatt rátöltött 10%-ot. Igaz altattam a gépet, hisz úgy se használom.
Jelenleg 60%-on áll így ha egy óra múlva 70%-on lesz akkor csak valami windows-os hülyeség volt tegnap este és azért nem ment 66% fölé a töltöttség.A 6%-os elhasználódás a gyártói support szerint pedig normális jelenség amit a szállításra és a raktározásra fognak. 10+%-nál kérhetnék csak hivatalosan cserét. De ha azt veszem hogy 10 órát bír hivatalosan akkor 6% az ~40 percet jelent. Tehát már csak 9 óra 20 percet bír (laboratóriumi körülmények között), ami szerintem azért nem elhanyagolható.
Minden esetre ma, meg holnap még nyúzom aztán Szombaton visszaviszem ha valami még sem kerek a kütyüben, de remélem erre nem lesz szükség. Bár én vonzom a gyárilag selejtes vackokat

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest