Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Energiagazdálkodást nem nagyon kell állítani. max fényerőt, alvás idejét. Én még a hibernálást parancsikon formájában rögzítettem a tálcára, így egy bökés után végzi a dolgát

Külön vírusirtót feltettem először, de sok store app nyavalygott, hogy nekik kell az eredeti tűzfal és ki van kapcsolva, stb stb. Aztán rájöttem, hogy nekem úgysem kell vírusírtó, így a defendert kikapcsoltam, mert egyrészt tudom mi kártékony a kártékony alkalmazás (kezdőknek nem ajánlom kikapcsolni a defendert), másrészt állandóan 15-20%-os cpu kihasználtsága volt neki, még akkor is, ha nem keresgélt a gépen.
A tűzfalat azt nem piszkáltam, értesít ha blokkolni kéne valamit, nekem az elég. A fő gépemen persze eset van, de szerintem tabletre elég a microsoft megoldása.
Ebooknak foxit readert használok, abban szerintem van minden funkció, ami kellhet. -
Bogyó bá'
nagyúr
Szerintem felesleges, a 8.1 Defendere elég korrekt, ráadásul naponta kap friss vírusdefiníciót. A beépített tűzfal is elég jól teszi a dolgát szerintem (nekem az asztali gépen is a Windows tűzfala, meg az MSE van fenn, pedig azon VPN-en keresztül a munkahelyi szerverre is fel vagyok csatlakoztatva) / azon WIn7 van és távmunkában dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest