- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #3028 üzenetére
Nem igy van.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #3026 üzenetére
Tudtommal nem visszavenni kötelesek, hanem cserélni, amennyiben hibás.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2955 üzenetére
Pont ezek miatt nem fog lentebb menni a nagyok ára. Főleg, hogy ezekre a minimál cuccokra is van igény, amit tényleg abszolút nem tudok hova tenni.
-
r3dsnake
nagyúr
Megtapiztam ma a Miix 3-at, nagyon szar a kijelzője. Miért kell visszafelé haladni?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2893 üzenetére
Tuti pirosban venném, ha venném. Bár az a baj, hogy ez még mindig nem túl jó deal a 3g-s Miix 2-höz képest, mert az 35 lett volna.
-
r3dsnake
nagyúr
Engem maga a kategória létezése és ez a tendencia dühít, hogy kinyomják az ipari hulladék 1gigás, 16 flashes, 1024-es táblákat. Nulla irányelv, nulla minimum követelmény, tökmindegy hogy épp, hogy elindul rajta valami. Ez a microsoftra is rossz fényt vet, mert páran meg majd ebből ítélik meg a teljes platformot. Filléres dolgokon spórolnak a gyártók. Várom már az 512 ramos, 8gigás modellt.
-
r3dsnake
nagyúr
Van lightning csatlakozós flash és a Plex és ehhez hasonló otthoni nasok és adatbázis/felhő alapú rendszerek sokkal igényesebbek/kényelmesebbek, mint pendrive-ra másolgatni. 2 éve van iPhone-om, mégsem használok iTunes-t, mert fölösleges. De van professzionális Lightroom iPadre PC-s synccel, Autocad, profi zeneszerkesztők 96khz-es mintavétellel, Pinnacle Studio, MIDI-s vezérlők, Gitárbemenet iRiggel, DJ eszközök, stb.
Ehhez képest egy RT-s win tábla max böngészni jó. De legalább lehet rá vinyót dugni. Csodás.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gery2123 #1872 üzenetére
Ja és a páromé nem pixel hibás hanem ott egy porszem a kijelző és az üveg között, mert kikapcsolt állapotban is látszik.
Sokkal jobb.
Necc: Lehetne szó 500 forintos usb kábelről is. Ha a pénzemmel fizetek érte, amiért megdolgozok, ne legyen már vacak. Szóval igen. Ha 30ezer forint a tábla, akkor is legyen hibátlan, mert AZÉRT fizettem.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
verybigboy #1743 üzenetére
Ha előfizetsz 2 évre valamire, igen.
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1703 üzenetére
Kulsos plugin azt csinal, amit akar, a spotifybol az "apps" ful fog eltunni. Ket kulon dolog.
-
r3dsnake
nagyúr
De most érted, hallgatok egy audio streamet desktopon spotify-ból. Ha rádugnám az erősítőre, zárjam be, nyissak metro-s felületen, keressem ki hol tartottam, hogy utána lezárhassam? Amúgy meg erősen kétlem, hogy 2 óra alatt lemerülne, ha kijelzővel se merül le olyan gyorsan. Ráadásuk tényleg kéne valami alacsony fogyasztású state a procinak olyankor, és a fogyasztás sem lenne így probléma.
-
r3dsnake
nagyúr
Nem fikázni akartam, csak számomra nevetséges, hogy olyat képtelenek megoldani, aminek semmi technikai akadálya nincs. Mondom ezt eredeti W8.1-es PC-vel, amit nagy megelégedéssel használok, valamint szerintem az első közt láttam potenciált a metró felületben már a WP7-nél, valamint a W8-at is nagy kíváncsisággal fogadtam. (Már a developer preview-t is használtam fő rendszernek.) Épp ezért fordult meg a fejemben, hogy táblát is ilyesmit nézzek, de a tények ismeretében semmivel se lennék előrébb, mint egy noti+tablet kombóval. Notit nem váltana ki a tábla, de egy hosszú üzemidejű, jól használható táblának sem megfelelő.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1683 üzenetére
Épp ez az, hogy a microsoft oké, hogy egyesíteni akarja a PC-t és a tabletet, de ez így gagyi megoldás, ha épp az adott platformok előnye hiányzik. Ha egyesíti, akkor legyen jó mindkettőre. Ne ilyen félhibridmutáns megoldással.
Streamről beszéltem végig, csak Spotify-ról hallgatok zenét. Egy win pc-vel megoldható, hogy telefonról távirányítsam, léptessek zenét. (Metrós lejátszóval nem) Ha ezt rádugnám egy erősítőre, akkor
- vagy kijelző on -> merül mint a dög
- vagy standby -> nem működik
- vagy kijelző off, egy idő után standby -> megszakadna a lejátszás, addig merülne, ráadásul standby-ban értesítéseket sem kapnék.Ezt igényesen úgy lehetett volna megoldani, ha a procinak lenne valami nagyon lowprofile állapota, kikapcsolt kijelzővel, így a folyamatok futnának tovább, de bizonyos prioritással és korlátokkal. És így az értesítések is jöhetnének bármikor, nem dobna le hálózatról sem, szinkronizálódna dropbox, felvillana kijelző skype hívásnál, stb. mégsem merülne le egy nap alatt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1677 üzenetére
Miert ne? En vagyok helikopter, hogy 2014-ben elvarnam, hogy ne kelljen kijelzo egy zenei streamhez.
Necc: akarhogy is nezem, ez igy szar. Ertesitesek nem jonnenek, zene megszakadna, mivel vagy lemegy standbyba, vagy aktivan porgeti a procit es lemerul.
-
r3dsnake
nagyúr
Ha olvasnád a telekom topikod, láthatnád, hogy előfordult már olyan, hogy előfizu nélküli 0ft-ért elárazott telefont is kiszállítottak. Valamint legutóbb a Sony Z3-at árazták el 100k-val az első nap, amit ugyanúgy kivittek mindenkinek. Az oldal keresője behozza a terméket, tehát van aktív hivatkozás a termékre.
-
r3dsnake
nagyúr
W8.1 alatt lehet mobilnet hotspotnak használni a táblát mindenféle külső progi nélkül, egyszerűen?
-
r3dsnake
nagyúr
Minek vegyen egy jelenleg elavult procival rendelkező gépet, ha van újabb széria? Ráadásul a tiéd 2 magos, 4 szállal, használtam már ilyen Atomot, nem ér semmit, az újabb széria pedig valódi 4 szál, ráadásul a GPU is izmosabb, ha esetleg minimálsan használná játékra/videóvágásra/képszerkesztésre. Örülök, hogy neked bevált, de másnak elképzelhető, hogy nagyobb igényei lennének teljesítménnyel kapcsolatban, és szvsz, hogy az erősebbet kéne venni. Főleg, hogy maradjon tartalék benne. A személyeskedésed pedig köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest