Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Megint segítségre szorulok!

Mint írtam, tegnap elcsesztem az Office telepítését. Végül rászántam magam és belefogtam egy teljes rendszer újratelepítésbe. Windows települt, az MS fiókom jóvoltából a "megvásárolt"appok is maguktól lejöttek, viszont ha az Office-t indítanám, akkor kéri, hogy vagy "vegyem meg", vagy ha megvettem, írjam be a regisztrációs kódot, vagy a 3. lehetőség, hogy 30 napra kipróbálhatom. Ez utóbbira kattintottam (hogy elindulás után magyarra válthassam a nyelvet, és úgy regisztráljam a kóddal), de erre egy weblapra visz, és az Office 365-öt akarja letölteni, de nekem nem arra van szükségem, hanem magyar nyelvű OFFLINE Office 2013-ra, amit elvileg ugye a géppel kaptam. Mi a teendő, nem szeretném újra elcseszni, és feltétlenül magyar nyelvre van szükségem, ángliusul nem értek egy kicsit sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Formula-1
- Arc Raiders
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen házat vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest