Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Na. kicsit szétnéztem mikecane X-blog oldalán, és olyasmit találtam, hogy a 4/3-as 9.7" retinakijelzővel rendelkező Onda V919-et kihozzák Core-M procival, 4gb rammal 64gb SSD-vel, és plusban van rajta hdmi is(az eddigi atomos modellen nem volt), ja meg 3g is persze, ahogy néztem kicsit vastagabb lesz, 9.7mm vagy ilyesmi, és mindez 380USD, ami...hát nem rossz. Sőt, ahogy néztem ez dual boot formában is elérhető lesz, bár a core M-et nem tudom mennyire békül ki az androiddal.
Mindemellett valszeg lesznek black/gold "dizájn" modellek, win10 promo keretében(gondolom én...)Másik(poén): gearbesten néztem 9.7" tablethez(vagyis ipad airhez, ami 7.5mm vastag...) ilyen billentyűzetet, betettem kosárba hogy kipróbálhassam a kupon kódot amit neten találtam(elvileg 5% kedvezményt ad): GBALLAFF
Ami ekkor történt, azon nem kicsit mosolyodtam el: a kütyü ára MEGNŐTT kb 9,5%-al. Hát mondom ilyen nincs
De mindesetre messze ez a bill tetszik számomra leginkább 9.7 kütyükhöz(van háttérvilágítós is 8usd+-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Magic Keyboard (HU)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad 6. Gen. 32gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mindesetre messze ez a bill tetszik számomra leginkább 9.7 kütyükhöz(van háttérvilágítós is 8usd+-ért.