- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
A fényerőre nézd meg ezt:
Charm Bar ->Gépház->Gép és eszközök->Tápellátás és alvás->Fényerő -> Automatikus fényerőállítás ON/OFF
Itt kapcsold ki. Nekem is magától állítgatta a fényt 2-3 percenként Iconia W4-en, de ezt kikapcsolva megszűnt a dolog.Nekem laptopon van valami olyan beállítás a Driverben hogy magától igazítja a kontrasztot és a fényerőt a megjelenített tartalomhoz. Fehér képernyőnél növeli, sötétnél csökkenti. Ott azonban ezt nem igazán lehet állítani mert valami
idiótaügyes programozó kitalálta hogy ez nekem kell és nincs opció."Az egyik, hogy teljesen rapszódikusan érzéketlenné válik a teljes fizikai billentyűzet."
A billentyűzet az a dokkolón keresztül kommunikál a géppel vagy valami wireless módon?
Visszavinned minden esetre érdemes már csak ezért az egy hibáért is. Úgy legalább kiderül hogy kifogtál egy Xar példányt, vagy csak a Windows makkant meg. (Gyári visszaállítás után is csinálja? Szerintem azt még nézd meg hogy csinálsz egy teljes gyári visszaállítást és úgy teszteled hogy nem engeded frissíteni, nem telepítesz rá max csak egy böngészőt vagy szövegszerkesztőt amivel teszteled.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest