Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi srácok. Ötleteljünk már mert minden nap beleütközök abba, hogy a jelenleg használt eszközeim nem jók.
Tudom hogy állandóan megy a varia a részemről hogy mi legyen, de folyamatosan tisztul le hogy mire akarom használni a mindennapokban.
Ennek megfelelően: le kell hogy váltsa az ipadot a tapperolásos felhasználásban, és le kell hogy váltsa azt, hogy a notebookot magammal kelljen vinnem ügyfelekhez (ahol böngészőt, levelezőt és office-t használok).Közben arra is rájöttem, hogy nagy baromságokat beszéltem, hogy nekem a win RT is jó, mert nem jó. Ugyanis van olyan win-es program amit használnom kell és nincs RT-s megfelelője, illetve az ügyfelek helyi hálózatán lévő nyomtatókra nyomtatnom kell, ennél rendes windowsra települ a helyi hálón a driver de RT-re nem hiszem.
Ami elengedhetetlen, több napos filózás és a tapasztalatok szerint:
- rendes windows
- legalább 10"
- micro hdmi
- full HD
- micro usb töltés
- legalább 64 giga tárhelyEz most per pillanat kb fontossági sorrend is.
Ami látható, hogy a 3G/4G modemről teljesen lemondtam. Ha van benne, örülök, de ha nincs nem érdekel, ez nagyon leszűkítené.
Mivel 1-jelenlegi divájszok eladásra kerülnek, és 2-megnéztem az ipad air árait, árakban nincsenek illúzióim és az ipad árakat megnézve elég rugalmas is lettem.Ha valami über jó cucc van a piacon, de saját töltős, akkor ezt a "követelményt" feladom, tehát azt kezeljük rugalmasan, de nagyon-nagyon jó lenne az az usb töltés.
Köszi ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest