Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi srácok. Ötleteljünk már mert minden nap beleütközök abba, hogy a jelenleg használt eszközeim nem jók.
Tudom hogy állandóan megy a varia a részemről hogy mi legyen, de folyamatosan tisztul le hogy mire akarom használni a mindennapokban.
Ennek megfelelően: le kell hogy váltsa az ipadot a tapperolásos felhasználásban, és le kell hogy váltsa azt, hogy a notebookot magammal kelljen vinnem ügyfelekhez (ahol böngészőt, levelezőt és office-t használok).Közben arra is rájöttem, hogy nagy baromságokat beszéltem, hogy nekem a win RT is jó, mert nem jó. Ugyanis van olyan win-es program amit használnom kell és nincs RT-s megfelelője, illetve az ügyfelek helyi hálózatán lévő nyomtatókra nyomtatnom kell, ennél rendes windowsra települ a helyi hálón a driver de RT-re nem hiszem.
Ami elengedhetetlen, több napos filózás és a tapasztalatok szerint:
- rendes windows
- legalább 10"
- micro hdmi
- full HD
- micro usb töltés
- legalább 64 giga tárhelyEz most per pillanat kb fontossági sorrend is.
Ami látható, hogy a 3G/4G modemről teljesen lemondtam. Ha van benne, örülök, de ha nincs nem érdekel, ez nagyon leszűkítené.
Mivel 1-jelenlegi divájszok eladásra kerülnek, és 2-megnéztem az ipad air árait, árakban nincsenek illúzióim és az ipad árakat megnézve elég rugalmas is lettem.Ha valami über jó cucc van a piacon, de saját töltős, akkor ezt a "követelményt" feladom, tehát azt kezeljük rugalmasan, de nagyon-nagyon jó lenne az az usb töltés.
Köszi ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OpenWRT topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest