Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
agent_k
üzenetére
Én a Tecklast 3g-s verzióját használom. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Bár az indulás nem volt túl felhőtlen, mert dualbootos a drágám. Le kellett küzdjem róla az Androidot. Ugyanakkor van fórumtársam aki továbbra is dualbootban használja és inkább az androidját nagy megelégedéssel.
A win rajta szépen fut, de eszi az akksit, egy nap nem telim el úgy hogy a végére ne tegyem töltőre, még gyengébb használat esetén sem. Bár azt gondolom hogy az itt használt tabletekre ez szintén jellemző.
A programok szépen futnak, az office 2013 rezzenéstelenül. Fullhd videót is simán lejátszik. A kijelzője szerintem 10 es skálán 8. A tesztek alapján is megállja a helyét. Talán egy hajszálnyival szebb az ondáénál.
Billencs hozzá egy szimpla kékfogas. Tokot egy Ipad Air 2 utángyártott fedeles bőrtokot használok, bebujtatóst.
HDMI micro 3Gs modem kifogástalanul működik. Sajnos a microusb porton keresztül tölt, ami problémássá teszi az OTGs használatot töltéssel párhuzamosan. Speckós USBhub kell hozzá, a sima Y kábel nem tölti.
Kb ennyi.
Ha csak win van rajta, az az officeval és egy pár segédprogrammal együzz elfér.Apropó: valaki esetleg ötlet: dropbox nem engedi magát sdre tenni. Usb-n csatlakoztatott vincseszterre simán rakhatom a mappáját, sdre nem. Valakinek?
Kicsit sok az az 5 giga, amit a c-ről foglal, folyton meg nem akarom lehívni, ami kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs