Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Lehet mindjárt felhívom az Acer-t és megkérdem valami szakitól mi az ábra. Elvégre ha az 58,1Gb-os eMMC-ből 4Gb az Image Partition és 54Gb-os a rendszer, amiből csak 4Gb a Windows akkor nyersen maradna 50Gb-om szabad terület címen. Ami kicsit barátibb mint a gyári 31Gb-os ami a frissítések és a nagytakarítás/konfigolás után felkúszott 37-re.
Pl érdekesség hogy volt Hiberfil fájl holott hibernálási opció nincs a gépen. A pagefile is 2gb-ra volt megadva, holott 1gb-al is optimálisan fut a rendszer. Így nyertem ~3gb-ot.szerk:(#541) gyurkikrisz: Közben én is megtaláltam, de a többire még mindig nincs válaszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs