- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Szeretném a laptopomat egy tablettel kiváltani. Már pár napja keresgélek, de gondoltam megkérdezem, hátha van még valami jó, ami elkerülte a figyelmemet.
Elvárások:
10-12" FullHD
4GB RAM
128GB SSD (?)
Z37xx proci lenne a legjobb a passzív hűtés és az alacsony fogyasztás miatt
Árban max 150k kiegészítőkkel együtt, csak a tablet legyen mondjuk 120k, ami minimálisan lehet több ha megéri. Elsősorban itthonról vennék használtat, de mivel nincs választék, ebay-ről is jó.Először a Dell Venue 11 Pro-t néztem ki, de az i3/i5 proci miatt egyelőre inkább nem erőltetném, hátha van jobb. Aztán találtam a HP ElitePad 1000-et, amiből viszont a 128GB-os nehezen jön ki a megadott keretből. Van belőle viszont 64GB-os, de valamelyik tesztben azt olvastam, hogy kevesebb mint 25GB szabad hely van rajta, ami elég kevésnek tűnik.

Van valami más ebben az (ár)kategóriában, ami megfelelne az elvárásaimnak, vagy marad az ElitePad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- További aktív témák...
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest