Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pengwin
    addikt

Szia, én is gondolkodok egy ilyenen, mennyi idő alatt áll fel a windows 8.1?
    A laptopomon nem akar 22 mp. alá menni az Istennek se, pedig i5 4310 cpu, 256 GB samsung 840-es, rendes ssd van benne, 16 GB ddr3L 1600 Mhz rammal.
    A másik, mennyire gyakori a bill felismerési anomália?
    Tablet módban akkor olyan 2-2.5 óra üzemidőre lehet számítani, 4G/wlan netezésnél, 3/4 fényerőn?
    Van most 3 eszközöm, egy jobb lenne:
    1, Dell Latitude E7440
    2, Dell Venue 8 pro
    3, Asus TF103 CG
    Ezek közül a harmadik a legszimpatikusabb, a másik kettő lehet megy a levesbe. :)

A TF103 androidos...
    Az én laptopom bejelentkezéssel együtt kb. 15-18 másodperc alatt jut el addig, hogy megnyithatok egy böngészőablakot. Pedig csak egycsatornás a RAM és csak egy SSHD van benne, és nem én gépelek a leggyorsabban. Szóval én is élnék a gyanúperrel, hogy nem Win8.1-et használsz. ;]

Szerintem gondolt át, hogy melyiket mennyit használod, egy eszköz mindenféleképpen kompromisszumos lesz, ha ki kell vele váltani 8"-os tabletet és 15,6"-os notit is.
    +1 a Dell Venue Pro 11-re, akksis billentyűzettel és asztali dokkolóval (meg külső monitorral és billentyűzettel) talán a legkevesebb kompromisszummal járó megoldás lenne a 3 kütyü kiváltására.

Új hozzászólás Aktív témák