Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
premete
üzenetére
A TF103 androidos...
Az én laptopom bejelentkezéssel együtt kb. 15-18 másodperc alatt jut el addig, hogy megnyithatok egy böngészőablakot. Pedig csak egycsatornás a RAM és csak egy SSHD van benne, és nem én gépelek a leggyorsabban. Szóval én is élnék a gyanúperrel, hogy nem Win8.1-et használsz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem gondolt át, hogy melyiket mennyit használod, egy eszköz mindenféleképpen kompromisszumos lesz, ha ki kell vele váltani 8"-os tabletet és 15,6"-os notit is.
+1 a Dell Venue Pro 11-re, akksis billentyűzettel és asztali dokkolóval (meg külső monitorral és billentyűzettel) talán a legkevesebb kompromisszummal járó megoldás lenne a 3 kütyü kiváltására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Byintek Love U14 Projektor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)