- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Bocsi, lehet félreérthető volt a "mér" miatt.
már-t akartam írni. Vagyis : igen a wifi meg a kékfog tényleg alapfelszereltség.Az hogy az atomokban integrálva van, azt nem tudtam, azt tudom, hogy a VGA integrált az biztos.
Nekem nem hiányzik a 3G. A kolléga mondta hogy neki olyan kell amiben legalább 3G van, erre mondtam, hogy abban már van wifi és Bluetouth is. én sem láttam még olyat, hogy ne legyen, bár valamikor az őskorban... lehet.
De ha az embernek van mobilja, akkor azon manapság már alap hotspot, és ott lehet internetet osztani. Persze erős aksi kell hozzá. No lehet kényelmi szempont is a 3G, de akkor már nem keres az ember olcsó tabletet, mert ha van lé külön internetkártyára, akkor van okmolyabb tabletre is (azt hiszem, bár ezalól is lehetnek kivételek, senkit sem szeretnék megsérteni )
Szóval: béke van

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest