Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ksanc

    őstag

    Szia Mindenki!

    Én alapvetően buherakedvelő vagyok ezért Androidos cuccaim vannak, azok sem tabletek, viszont most egyik ismerősöm felhívott, hogy mit ajánlanék nekik. Én nem annyira tudom, ezért teszem fel itt a kérdést.
    A helyzet annyiban speciális, hogy egy idősebb néninek kellene valami, aki azért nem átlagmagyar nyugdíjas, se anyagilag, se agyilag. Már elnézést a fogalmazásért.
    Magyarul jól boldogul az eszközökkel.
    Az utóbbi időben fizikailag eléggé leromlott szegény és most kellene bevonulnia kórházba is hosszabb időre, neki kellene valami, amivel elütheti az időt.
    Okostelefont kérdezgettek, de az a méreténél fogva szerintem nem igazán alkalmas neki, persze a 245363 inches cuccok sem nyerők. Nem kell, hogy 1 grammos legyen, de az ólomtégla értelemszerűen szintén nem igazán játszik.
    Különösebb hardverigény nincs, a lehetőségekhez képest a legmegbízhatóbb legyen.
    Ahogy írtam, én androidos vagyok, viszont feleségemnek van egy Windows 8-as Lumia 520-a, és megmondom őszintén, engem meglepett, hogy mennyire könnyen kezelhető, már ha az ember megszokja.
    Szóval windows-os tableten gondolkodom, mert azt találom a leginkább alapfelhasználóbarátnak, illetve nem annyira egyszerű "véletlenül" teljesen átszabni, mint a droidokat.
    Az ár jelen esetben nem annyira érzékeny, de az iPad azért húzós. Mondjuk számomra a (szerintem) nyakatekert kezelése a bosszantó.
    Nem karácsonyi ajándék lesz, szóval a beszerzés ideje nem kardinális kérdés.

    Köszik!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák