- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic V2 - origami
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Szia Mindenki!
Én alapvetően buherakedvelő vagyok ezért Androidos cuccaim vannak, azok sem tabletek, viszont most egyik ismerősöm felhívott, hogy mit ajánlanék nekik. Én nem annyira tudom, ezért teszem fel itt a kérdést.
A helyzet annyiban speciális, hogy egy idősebb néninek kellene valami, aki azért nem átlagmagyar nyugdíjas, se anyagilag, se agyilag. Már elnézést a fogalmazásért.
Magyarul jól boldogul az eszközökkel.
Az utóbbi időben fizikailag eléggé leromlott szegény és most kellene bevonulnia kórházba is hosszabb időre, neki kellene valami, amivel elütheti az időt.
Okostelefont kérdezgettek, de az a méreténél fogva szerintem nem igazán alkalmas neki, persze a 245363 inches cuccok sem nyerők. Nem kell, hogy 1 grammos legyen, de az ólomtégla értelemszerűen szintén nem igazán játszik.
Különösebb hardverigény nincs, a lehetőségekhez képest a legmegbízhatóbb legyen.
Ahogy írtam, én androidos vagyok, viszont feleségemnek van egy Windows 8-as Lumia 520-a, és megmondom őszintén, engem meglepett, hogy mennyire könnyen kezelhető, már ha az ember megszokja.
Szóval windows-os tableten gondolkodom, mert azt találom a leginkább alapfelhasználóbarátnak, illetve nem annyira egyszerű "véletlenül" teljesen átszabni, mint a droidokat.
Az ár jelen esetben nem annyira érzékeny, de az iPad azért húzós. Mondjuk számomra a (szerintem) nyakatekert kezelése a bosszantó.
Nem karácsonyi ajándék lesz, szóval a beszerzés ideje nem kardinális kérdés.Köszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Gyúrósok ide!
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest