Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Netfone
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Szia Mindenki!
Én alapvetően buherakedvelő vagyok ezért Androidos cuccaim vannak, azok sem tabletek, viszont most egyik ismerősöm felhívott, hogy mit ajánlanék nekik. Én nem annyira tudom, ezért teszem fel itt a kérdést.
A helyzet annyiban speciális, hogy egy idősebb néninek kellene valami, aki azért nem átlagmagyar nyugdíjas, se anyagilag, se agyilag. Már elnézést a fogalmazásért.
Magyarul jól boldogul az eszközökkel.
Az utóbbi időben fizikailag eléggé leromlott szegény és most kellene bevonulnia kórházba is hosszabb időre, neki kellene valami, amivel elütheti az időt.
Okostelefont kérdezgettek, de az a méreténél fogva szerintem nem igazán alkalmas neki, persze a 245363 inches cuccok sem nyerők. Nem kell, hogy 1 grammos legyen, de az ólomtégla értelemszerűen szintén nem igazán játszik.
Különösebb hardverigény nincs, a lehetőségekhez képest a legmegbízhatóbb legyen.
Ahogy írtam, én androidos vagyok, viszont feleségemnek van egy Windows 8-as Lumia 520-a, és megmondom őszintén, engem meglepett, hogy mennyire könnyen kezelhető, már ha az ember megszokja.
Szóval windows-os tableten gondolkodom, mert azt találom a leginkább alapfelhasználóbarátnak, illetve nem annyira egyszerű "véletlenül" teljesen átszabni, mint a droidokat.
Az ár jelen esetben nem annyira érzékeny, de az iPad azért húzós. Mondjuk számomra a (szerintem) nyakatekert kezelése a bosszantó.
Nem karácsonyi ajándék lesz, szóval a beszerzés ideje nem kardinális kérdés.Köszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Futás, futópályák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Ipad 11 128GB kék /foxpost az árban/
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest