Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Szia Mindenki!
Én alapvetően buherakedvelő vagyok ezért Androidos cuccaim vannak, azok sem tabletek, viszont most egyik ismerősöm felhívott, hogy mit ajánlanék nekik. Én nem annyira tudom, ezért teszem fel itt a kérdést.
A helyzet annyiban speciális, hogy egy idősebb néninek kellene valami, aki azért nem átlagmagyar nyugdíjas, se anyagilag, se agyilag. Már elnézést a fogalmazásért.
Magyarul jól boldogul az eszközökkel.
Az utóbbi időben fizikailag eléggé leromlott szegény és most kellene bevonulnia kórházba is hosszabb időre, neki kellene valami, amivel elütheti az időt.
Okostelefont kérdezgettek, de az a méreténél fogva szerintem nem igazán alkalmas neki, persze a 245363 inches cuccok sem nyerők. Nem kell, hogy 1 grammos legyen, de az ólomtégla értelemszerűen szintén nem igazán játszik.
Különösebb hardverigény nincs, a lehetőségekhez képest a legmegbízhatóbb legyen.
Ahogy írtam, én androidos vagyok, viszont feleségemnek van egy Windows 8-as Lumia 520-a, és megmondom őszintén, engem meglepett, hogy mennyire könnyen kezelhető, már ha az ember megszokja.
Szóval windows-os tableten gondolkodom, mert azt találom a leginkább alapfelhasználóbarátnak, illetve nem annyira egyszerű "véletlenül" teljesen átszabni, mint a droidokat.
Az ár jelen esetben nem annyira érzékeny, de az iPad azért húzós. Mondjuk számomra a (szerintem) nyakatekert kezelése a bosszantó.
Nem karácsonyi ajándék lesz, szóval a beszerzés ideje nem kardinális kérdés.Köszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest