- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Talán elég lesz neki. Nem ismerem az Inventort, nem is használtam soha, szóval személyes tapasztalatom nincsen vele, főleg nem Bay Trail-T-s tableten, de ahogy elnéztem a minimum rendszerkövetelményeket (mivel nem írtad melyik verzió én a legfrissebbet alapul) nem sok esélyt látok rá. Persze ez még nem jelent semmit, csak a kipróbálása után lehet nyilatkozni a használhatóságáról.
Nem tudom mennyire vagy jóban azzal ismerősöddel, akinél a Miix 2-t láttad, de megkérhetnéd, hogy próbálja ki neked. Ha a gyengébb processzoron is jól használható, akkor a ThinkPad 8-on sem lesz vele gond.(#260) Süvi
A futtatásához/használatához szükséges minimum rendszerkövetelményeket teljesíti, néhány visszajelzés szerint a 2013 is normálisan fut rajta, szóval nem lesz vele szerintem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest