Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a ráhegeszhető dualboot-tól én sokat nem várnék. Az olcsó "kínai" tömeggyártók még a mai telefon/tablet hardverre sem - ami lassan olyan, hogy űrrepülőt el lehetne irányítani vele - képesek olyan terméket kihozni, amin normálisan, nem laggolva fut az android. Ezek alapján egy pancsolt, házilag készített, nem rendesen optimalizált android lehet, hogy elindulna, lehet, hogy még a perifériák is működnének, de kb. a szenvedéssel lenne egyenértékű a használata. A dualboot sztem onnantól lesz életképes, ha egy nagy gyártó ki fog jönni egy, a hardverhez jól optimalizált verzióval.
Más kérdés, hogy én mondjuk az értelmét sem nagyon látom, de ez én vagyok. Üzleti célra nem látom a hasznát, mert ott a felhasználás és a használandó szoftverek úgyis adottak, vagy egyik, vagy másik platform szerint. Otthonra meg inkább vennék külön egy wines és androidos tabletet, mint megfizessem a dual bootért a felárat. De mondom, ez én vagyok, biztos vannak olyan szempontok amik nálam nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest