Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv mindenki!

Még decemberben tönkre ment a chuwi vi 8 tabletem (Régebbi kiadás)
Munka miatt mivel bejáros vagyok szeretnék egy tabletet, napi másfél óra az út(el-vissza 3 óra) .
Mi a legjobb amit tudok venni 20-30E környékén? Arra gondoltam egy Chuwi vi8 plus lesz a kiválasztott,az elődjével elégedett voltam. Olyan dolgokra kéne mint filmet nézni, sorozatot, esetleg játszani nem túl nagy játékokkal. Ami játszanék San andreas, vice city, talán gta 3-2. Ford Racing 2-3, Age of empires 2, Strongold Crusader HD. Még Pár régebbi nfs-t játszanék ki út közbe, Underground 1-2 Most wanted.Még olyan kérdeznék lesz-e új olcsó atom cpu vagy valami alternatívája? mert tudtommal az intel kivégezte az olcsóm atomok gyártását. Így vélhetően Z8300 a legjobb amit lehet venni olcsón, nem mondom gyenge de azért egy újabb energia takarékosabb 2017-es kiadás jól jönne. Esetleg örülnék ha az amd adna ki olcsón ilyen cpu-kat és akkor lennének olcsóbb tabletek. Ami az enyémbe volt Z3735F egész jó volt, de az volt a bajom hogy 10 perc játék után visszavette az órajelet és 60-ról visszament 35-40 fps-re. Colin Mcrae negyedik részét játszottam akkor.
Surfacek is jók, erősek de az áruk extra vastag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest