Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhncsa
csendes tag
uh, srácok ne essetek egymásnak!!!

igazából volt már egy windows-os atomos tablet a kezembe fél-1éve, vmi samsung.
nem tudom milyen volt pontosan a proc, de max a 2xxx szériás. nem sokat volt a kezemben, de nekem nem tűnt használhatatlanul lassúnak.(valszeg rossz példa, de itt van a sony xperia V telóm, ami nagyon nem szeretek, és nem azért mert nem mennek rajta az újabbnál újabb játékok, hanem mert néha másodpercekig várok mire visszakapom a home screen-t)
szóval ha összehasonlítom hogy a telómon mennyire folyamatos a felület meg mennyire volt használható az a bizonyos tab, akkor biztos az utóbbi mellett voksolok
persze photoshop-ot nem tervezek használni vele, de normális böngészést, youtube-ozosát igen.
viszont a lényeg, hogy azon az áron amit linkeltem, felettébb gyanús az ajánlat szóval egyenlőre elállok tőle.
mindenesetre köszönöm mindenkinek a hozzászólást, szerintem majd még várok ezzel a tab vásárral.
lehet lesz vmi olcsóbb androidos tab kezdetnek, aztán meg majd később vmi nem ennyire alap win8-as
kösz még1x, peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Napelem
- Nintendo Switch
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest