- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok! Táblagép vásárlása előtt állok, és ebben szeretném kérni a segítségetek!
Pár kérdésre nem fogok válaszolni, hisz eleve egy kinézett modellről lenne szó, hogy megéri-e, és jó döntés lenne-e megvásárolni.
Átmérő mindegy, elsősorban egyetemre kéne a kis gép, jegyzet írásához, és megnyitásához (pdf,doc). Ezeken kívül főként internetezéshez, böngészéshez kellene, de persze menne rajta film és/vagy játék is.
Vásárlást eleve külföldön gondoltam, mert sokkal olcsóbban lehet hozzájutni a kütyühöz, viszont itthon meg járna rá egy év garancia, ebben is a segítségeteket kérném, mert speciell gearbestre gondoltam, ami sokak szerint elég nagy lutri.
Pénzben 50-70 ezer forintra gondoltam. NA most mivel a konkrét modell ami után érdeklődnék az a Xiaomi Mi Pad 2-ő, két változatban kapható 16GB-os android, és 64GB-os Android/Windows. Ebben is a segítségetekre lennék melyik OPrendszer lenne ideálisabb, mert szerintem nekem elég lenne a 16GB-is, max a filmek nem férnének rá. a két modell amúgy pont az ár intervallumom két végpontja.
A gép amúgy nagyon tetszik, szimpatikus. Egyedül a 2GB RAM böki a csőröm, kevésnek találom
Tesztvideón látszik sokszor beakad, és lassú. Főként erre lennék kíváncsi ha valaki tudna információval szolgálni nekem.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, remélem lesz valaki aki hasznos infókkal tud ellátni, vagy esetleg aki már rendelkezi a fent említett kütyüvel. A vásárlást 1 hónapon belül tervezem, már elég régóta nézegetem a kicsikét csak a RAM miatt vakarom a fejem. NA meg persze a garanciázás vám stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tesztvideón látszik sokszor beakad, és lassú. Főként erre lennék kíváncsi ha valaki tudna információval szolgálni nekem.