Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok! Táblagép vásárlása előtt állok, és ebben szeretném kérni a segítségetek!
Pár kérdésre nem fogok válaszolni, hisz eleve egy kinézett modellről lenne szó, hogy megéri-e, és jó döntés lenne-e megvásárolni.
Átmérő mindegy, elsősorban egyetemre kéne a kis gép, jegyzet írásához, és megnyitásához (pdf,doc). Ezeken kívül főként internetezéshez, böngészéshez kellene, de persze menne rajta film és/vagy játék is.
Vásárlást eleve külföldön gondoltam, mert sokkal olcsóbban lehet hozzájutni a kütyühöz, viszont itthon meg járna rá egy év garancia, ebben is a segítségeteket kérném, mert speciell gearbestre gondoltam, ami sokak szerint elég nagy lutri.
Pénzben 50-70 ezer forintra gondoltam. NA most mivel a konkrét modell ami után érdeklődnék az a Xiaomi Mi Pad 2-ő, két változatban kapható 16GB-os android, és 64GB-os Android/Windows. Ebben is a segítségetekre lennék melyik OPrendszer lenne ideálisabb, mert szerintem nekem elég lenne a 16GB-is, max a filmek nem férnének rá. a két modell amúgy pont az ár intervallumom két végpontja.
A gép amúgy nagyon tetszik, szimpatikus. Egyedül a 2GB RAM böki a csőröm, kevésnek találom
Tesztvideón látszik sokszor beakad, és lassú. Főként erre lennék kíváncsi ha valaki tudna információval szolgálni nekem.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, remélem lesz valaki aki hasznos infókkal tud ellátni, vagy esetleg aki már rendelkezi a fent említett kütyüvel. A vásárlást 1 hónapon belül tervezem, már elég régóta nézegetem a kicsikét csak a RAM miatt vakarom a fejem. NA meg persze a garanciázás vám stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen videókártyát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tesztvideón látszik sokszor beakad, és lassú. Főként erre lennék kíváncsi ha valaki tudna információval szolgálni nekem.