Hirdetés
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Én nem pont azt a modellt, hanem egy kisebb méretűt választottam, pénteken jött meg, és volt/van is szívás vele rendesen!
Kezdeném rögtön az elején: nem adnak hozzá tápot! Az oldal alján olvasd el, hogy jár-e hozzá táp vagy sem.
A második probléma amibe belefutottam, hogy bár 5V 2A van ráírva, egy 5V 2.1A -es töltő alkalmazása esetén is jobban merül, mint tölt használat közben!A flash csigalassú, az alap windowsos műveletekre is másodperceket kell várni, összességében tűrhető, de a túlságosan türelmetlenek biztos agyhalált kapnak. Mindenesetre egy végletekig lebutított, belépőszintű HDD-s laptopnál határozottan jobb.
Agyonreklámozzák, hogy win10 x64-el szállítják, ahoz képest win10 pro x86 (10240 build) van rajta.
A win10 nem frissíthető, kevés helyre panaszkodik, SD kártya behelyezésekor koreaiul hablatyol, és ledöglik az input a folyamat végén, pendrive használatakor a csigalassú flash nem végez időben, 4 óra alatt 16%-ig jutott majd lemerült.
A lokalizáció közel se 100%-os, koreai hablatyra számíts!
Azonnal windows update-el kezdj, és előtte kézzel állítsd be a rendszeridőt! Ellenkező esetben SSL hibák tucatjaival fogsz szembesülni, minden https oldal esetén! (ha alternatív böngészőt használnál, offline installer előkészítése célszerű).
Recovery partíció mindössze 800MB, így én meg se merek rizikózni egy esetleges 'factory reset'-et.
Viszont a kijelző fényereje jó, kontraszt/betekintési szög is rendben van

A rendszer sebessége (amikor éppen nem kell a háttértárhoz nyúlnia) egészen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OTP Bank topic
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest