- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Letesztelgettem a problémádat, és némi megfigyelést tettem, de nem szeretnék benned hiú reményt kelteni :( Leírom azért, hogy mire jutottam, hátha használ.
Törölni vagy file-t átnevezni a MyDownloads könyvtáradon belül csak akkor tudsz, ha az imesh nem fut.
Ha az imesh MyDownloads könyvtárából kitörölsz egy file-t (legyen a neve mondjuk download103694420027713019.dat), akkor az az imesh következő indulásakor ugye a download listáról eltűnt. Viszont ha a törölt elemek közül ezt a file-t bármilyen más néven helyreállítom (pl. azt csináltam, hogy szándékosan nem a helyreállítást választottam, hanem kivágás, és akkor egy üres könyvtárba beillesztettem, majd át is neveztem, nem hagytam meg az eredeti nevét. Ezt az átnevezett file-t helyeztem vissza azután a MyDownloads könyvtárba.), akkor mikor ezután elindul az imesh, akkor a listából előbb eltűnt file visszakerült a letöltendők listájára. Viszont ha közveltenül az imesh-ből kiadom a Cancel parancsot, akkor a file-hoz tartozó .dat úgy ahogy van, eltűnik.
Ezután rászabadítottam egy adatvisszaállító progit is a partícióra, az azonban nem talált semmi erre vonatkozó, visszaállítható file-t... Nem baj, azért próbálkozz meg ezzel a lehetőséggel is.
A .chk file-okkal kapcsolatban pedig szerintem próbáld meg, hogy átnevezed egyszerűen (mondjuk pl. az egyik neve az, hogy file0001.chk), tehát a file0001.chk-t nevezd át download.dat-tá (ha gondolod legyen hasonlatos a neve a többi, már ott lévő .dat-tal, de mondom, nem feltétlen szükséges. Én pl. azt a nevet adtam neki, hogy downloadfontos.dat, és simán visszakerült a listába a teszt-mpg), majd másold be a MyDownloads könyvtáradba, végül indítsd az imesh-t.
Remélem, azért sikerrel jársz. Ha nem, akkor se keseredjél el. Ilyen hirtelen gépleállások ellen egyébként nagyon jó dolog az imesh-sel kapcsolatban, ha a MyDownloads könyvtárad nem a rendszerpartíciódon van. Ha már egyszer ilyen könnyen sérülős kis progi ez :( Ha semmi nem használ, hát fuss neki még egyszer a filmek letöltésének... nagyon sajnálom, de csak ez a lehetőség maradt :(
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-book olvasók
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest