- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Probléma megoldva, hála a jó öreg NG-nek. :) :DD
-
MarKoo
addikt
válasz
duracell89 #31 üzenetére
B@zd meg, akkor marad a Norton Ghost! :U A k****************************************************!
-
MarKoo
addikt
Most nézem milyen kis parasztos topic nevet írtam. :DD Prolímá ;]
-
MarKoo
addikt
válasz
duracell89 #25 üzenetére
Te hogy oldottad meg? Én leszedtem és fagyott, de most egy reboot után hátha nem fog. :(
-
MarKoo
addikt
válasz
duracell89 #25 üzenetére
Fagy a CoD : UO is
-
MarKoo
addikt
-
gézu
őstag
Nem akarlak elkeseríteni,de nagyon kinéz a reinstall.Egyébként a tűzfal is
okozhat kavarodást.A haveromnál a Zonealarm kb 1-2 havonta padlóra küldte
az xp-t,egy idei jól működött a tűzfal, aztán mindent összekavart.Azóta
Outpostot használ.
Bekavarhat a Netframework 1.1 is,meg az sp2 is.Tudom,hogy nem akarsz
reinstallt,de az instabilitást én úgy kezdeném kezelni,hogy XP1-et rakok
fel és Outpostot. -
duracell89
senior tag
Nekem is az 1.1-es javitás utan fagyott a cod. :O
-
Viktor77
titán
Csak a COD-ot írtad mint hibaforrást. Nem lehet a game szar? Úgy értem nem fér össze valami drivereddel.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Valakinek valami ötlete?
-
JoeYi
őstag
Az hogy egy éve tűri a géped ezt a picit túlzott húzást, az nem jelent semmit. Lehet, hogy most fáradt bele a proci, de ami mégvalószínűbb a ram. Hasonló időfüggő fagyás volt nálam is amikor rossz ramjaim voltak, persze azok gyárilag voltak hibásak.
Mondom szerintem vedd vissza a procit egy 300 Mhz -el. Gondolom már ti is fűtötök és az is lehet, hogy így már melegebb van a szobádban mint nyáron. -
MarKoo
addikt
Ismét itt vagyok és a helyzet változatlan. A CoD United Offensive nem fagy, de a CoD fagy, és a CoD is csak akkor fagy 5-10 perc után, ha játszok vele, ha nem nyúlok hozzá, akkor elmegyeget!
-
MarKoo
addikt
Sajnos a helyzet változatlan. CoD-ban 5 perc után fagyi! Mióta frissítettem a Microsoft Netframe 1.1-et.
-
MarKoo
addikt
A registry tisztítóval nem volt még bajom, habár már tapasztaltam, hogy amikor visszaállítottam a törölt bejegyzéseket, észhez tért. A Kerio-t meg sok ember ajánlotta. De ha mégis ez lenne a probléma, akkor miért most, eddig miért tudtam használni sok ideig? Nem hülye vagyok hozzá hanem egyszerűen tehetetlen. :U :(
-
MarKoo
addikt
Üdv!
Először is, szeretnék elnézést kérni mindenkitől, hogy megint nyitok egy topicot, de már picit kezd betelni a pohár! Újonnan kb. 4 hetente kell újrarakni a Windowst, amit én már kurv*ra unok! Egyszerűen összeomlik, pedig eddig fél éveket is kibírt. Most készítettem egy image filet a winyóról telepítés után a Norton Ghost 8.0-val, de nem tudom még, hogy hogy kell visszaállítani, de ezt a megoldást végső esetben használnám, mert nem tudok belenyugodni ebbe az isntabilitás dologba!
A konfigom a következőképpen néz ki:
Intel P4 2.6C@3250, Asus P4P800 Deluxe, 512/400@500-as Hynix D-43, Gigabyte X800Pro VIVO@XT, Maxtor 120GB-os winyó (Maxtor 6Y120P0), Thermaltake 480W Purepower
Windows XP Professional SP2
Azt vettem észre, hogy egy ideje nem úgy muszikál a gépem, mint eddig. Minden minimum 1-2 órát CoDozok meg CoD UO-zok, és a pályákat lassabban tölti be mint eddig.
Most felraktam a Netframework 1.1-es szervizcsomagot és most fagy a CoD-om 4-5 perc után. Nem tudom mivel magyarázni, az oké hogy sok program van a gépemen, de eddig is sok volt. Talán a winchesterem haldoklik, vagy mi lehet?
Légyszíves segítsetek, mert annyira unom, hogy mindig van valami. A gépen a játszáson kívül most nagyon sokat tesztelgettem, de tuti nincs összefüggésbe ezzel a problémával.
Teljesen tanácstalan vagyok és nagyon kellemetlen, hogy írom az e-mailt, és kifagy, holott régebben tudtam írni e-mailt CoD közben. Esetleg hardveres hiba lehet és ha igen, akkor szerintetek mi? Már minden létező dolgot kipróbáltam!
Előre is köszönöm mindenkinek! :U :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest