- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
StSanya
senior tag
válasz
Buster17 #42641 üzenetére
Még ezt próbáld ki:
http://www.memtest.org/download/4.20/memtest86+-4.20.usb.installer.zip
Ez az USB-re kirak egy boot-os memtesztert. Ha ez elindul a gépen, akkor esélyes, hogy egy XP-t is tudnál telepíteni USB-ről...
-
-
StSanya
senior tag
válasz
Buster17 #42633 üzenetére
A boot készletet NEM rámásolni kell, hanem a HP segédprogramjával, a Create a DOS startup disk pontjával létrehozni...
Ettől még az XP-d nem fog onnan települni, csak azért javasoltam, hogy kiderüljön az, hogy az alaplapod és az USB kulcsod egyáltalán együttműködik-e boot szempontjából. Ha igen, lehet továbblépni az XP telepítő file-ok USB-re rakásának problematikájával.
-
válasz
Buster17 #42633 üzenetére
XP telepítő pendrive-ot nem lehet olyan módszerrel létrehozni, mint a Vista/W7 vagy W8 esetében. Ennek az az oka, hogy az XP az USB portokat leválasztja telepítéskor, minden egyes újraindításnál/XP indulásakor. XP telepítő pendrive-t csak és kizárólag úgy lehet készíteni, ha megfelelő USB driver-t integrál az ember illetve módosítja a telepítőkészlet számos bejegyzését.
Nyilván ezt nem szívesen csináljuk meg, főleg ha van megfelelő program, ami tökéletes munkát végez helyettünk is. [link]
-
StSanya
senior tag
válasz
Buster17 #42628 üzenetére
Pedig nem is azt akartam linkelni, én ezt szerettem volna:
http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml
Ehhez letöltesz boot floppy készletet:
pl.
XP Quick Boot Diskette xpquick.zip
vagy
A Windows XP telepítő rendszerindító lemezeinek beszerzése
S tudsz gyártani boot-os USB-t. Ha nem indul, próbálj meg másik USB pen-t...
-
StSanya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest