Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
pitman
őstag
Akkor lehet, hogy én vagyok a kivétel, mert nálam VIA alaplapban 2000+-os (Palomino) procival az XP alatt simán működik a dolog. Terhelés nélkül a CPU hő BIOS szerint: 48, XP alatt 39, max terhelés alatt XP esetén 47-48 fok. És semmit nem csináltam, semmit nem tettem fel, mégis működik.
-
warmaster
aktív tag
Én nem tudtam, hogy be van építve ilyen az XP-be, de ha tényleg ot van, akkor szinte biztos, hogy az csak Intel processzorra működik, és ezért kell 3rd partner szoftvereket használni, valamit szinte biztos, hogy abeépített csak úgy ott van, és igazából nem jó semmire, lásd a M$-nak is van nvidia drivere, de nem jó semmire.
Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest