- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
gabro
csendes tag
Hello
ha lehet én is hozzátennék pár dolgot.
én linuxból debiant használok és számomra megfelelőnek tartom. az installáció nem volt nagyon megerőltető de először elakadtam benne.
nem baj gondoltam, utánna nézek a dolognak és kész. lehet hogy én voltam a béna de csak több napos keresgélés után találtam meg a megoldást.
ugyanez modjuk win-es problémánál sokkal kevesebb idő alatt megvan. amit ezzel mondani szerettem volna az tulajdonképpen az hogy a windows előnyben van a linux-al szemben mert többen ismerik. többen és többet beszélnek róla. mostanára viszont (szerencsére!) már eljutottunk odáig hogy a linuxot is felhaszálói szinten emlegetik.biztos vagyok benne hogy csak idő kell és ugyanolyan ''ismert'' lesz mint a win. nekem mindkét oprencerről van jó és rossz véleményem is de mindkettővel megbarátkoztam és haszálom.
köszönöm a türelmeteket.
minden jót!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest