- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakoss
tag
Sziasztok,
DHCP rezervációval kapcsolatban kérdeznék egy kis infót.
Mi a különbség a kettő létrehozott VLAN között?Az elsőnél kép1 egy teljesen DHCP-re bízott tartományról van szó (dupla tartomány), a másodiknál kép2 pedig a poolban úgy van meghatározva, hogy fele statikus, fele pedig DHCP által automatikusan kiosztható.
A másodikban lévő kiosztási elgondolásnak milyen lényegi értelme van? - én arra gondolok első körben, hogy ha a felső tartományi címek el is fogynak, az elsőból nem fog automatikusan kiosztani a kliensek számára, csak ha a kliensen fixen megadják neki.A segítséget előre is köszi.
-
zakoss
tag
Sziasztok,
[VMware-es topic]
Abban az esetben ha egy server upgrade-re éppen nincs elég hely, mert nem elegendő a raidben, a tárhely egy újabb szerver létrehozására, így csak az jöhet szóba, hogy a MSA lecserélendő, upgradelni kellene nagyobb disk egységekre? -
zakoss
tag
válasz
kraftxld #1121 üzenetére
Köszönöm eme tömör és szép fogalmazást
Amúgy én is a szűz telepítést gondolom a legjobb útnak. File szerveren fut a DHCP is, szerintem ezzel kellene kezdeni, és utána egy másik két szerveren lévő SQL adatbázisokat kapirgálni.
A régi file szerveren lévő beállítások mennyire lehet megőrizni és egy az egybe átemelni az újra? (AD beli beállítások) -
zakoss
tag
Sziasztok,
Kérdésem egy windows server upgradere vonatkozna, ugyanis windows server 2008 R2-ről lenne a frissítés 2012 R2-re. A környezet VMware, de nem tudom hogyan működik egy ilyen upgrade. Teljesen új szervert hoznak létre és arra beallitanak mindent ami a régi n fenn volt, vagy a regire rátolják.
Amiket érintene funkcionalitásban, azok a következők lennének (több szerver):
- dhcp srv
- sql dba
- iis
- active directory
- különböző spec szoftver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest