- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillyX
tag
Van egy érdekes problémám, hátha tudtok rá megoldást.
Adott egy Win 2008 R2-n lévő shared folder. Egy csoportnak van hozzá olvasási joga. Az egyik felhasználónak (csoporttag) néha előjön olyan problémája, hogy amikor belép ebbe a könyvtárba, akkor üresnek látja. Ezen nem segít semmi (frissítés, gép ujraindítás). Egyszer csak megjavul. Mi lehet a gond?
-
WillyX
tag
Ha kikapcsolom a performance countert egy szolgáltatáson, az milyen negatív következményekkel járhat?
-
WillyX
tag
Ehh, megvan a hiba. Azt szúrtam el, hogy share szinten megadtam mindent, ntfs szinten pedig csak kitöröltem az everyone-t, viszont így furcsa mód joga volt mindenkinek írni. Ha viszont hozzáadtam az ntfs jogosultságokhoz azt, hogy csak listázni van joga, így már ténylegesen lekorlátozta.
-
WillyX
tag
Köszi a választ mindenkinek. Holnap kipróbálom és jelzek, ha megy.
-
WillyX
tag
Így csináltam, de nem működik valamiért. Ugyanúgy csak olvasni tudom a mappát, hiába állítom be a jogokat, szedem ki az öröklődést.
Szerk: Visszafelé viszont működik. Ha teljes jogot adok a partícióra, de csak olvasásit a mappára, akkor ez működik. Csak nekem fordítva kellene, mert nem akarom, hogy a partíció gyökerén garázdálkodjanak.
-
WillyX
tag
Azt hogy lehet megoldani, hogy ha egy partíciót megosztok mindenkinek, csak olvasásra, a rajta lévő mappákra egyes felhasználóknak írási jogot adhassak? Szóval a partíciót listázhassa, de csak 1 mappába tudjon belépni és ott legyen mindenre joga?
-
WillyX
tag
Sziasztok!
Valakinek elfekvőben nincs esetleg MS Small Business Server 2000 telepítője?
Újra kellene rakni a gépen, de nincs meg és a MS sem tudja már pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- ASUS RT-AC68U
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest