- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Igen, ez a M$ sok baromsága közül az egyik, és ha valaki nem tud róla, extra *pások okozója lehet, mint a példa is mutatja, holott totál értelmetlen a kiváltó oka, hiszen mi a francért is kell fizikai link a szolgáltatások elindításához? Egy másik kedves dolog ezzel kapcsolatban az ISA server WAN linkjének eltűnése, ilyenkor ugyanis a web proxy bind-ok lehalnak, és csak a firewall szolgáltatás újraindításával (ezt persze magától nem tudja megtenni az ISA) áll helyre a rend, hiába jön vissza hamar a WAN link. Szerencsére a sima portforward/VPN azért működik ekkor is (mármint ha visszajött a link), tehát távolról is meg lehet ezt tenni, csak baromi kényelmetlen. Továbbá ilyenkor még az a jobb helyzet, ha az ügyfél hív, hogy the website is down, rosszabb esetben egy helyi, kevésbé hozzáértő elkezdi basztatni a(z egyébként Linux alapú) webservert, merthogy minden más működik, csak az nem. Miután "teljesen" szétkúrta, akkor értesülünk róla, hogy valami gond van. Ilyenkor persze már a webservert is helyre kell hozni... Többször megtörtént eset.
Gondolkodtam már egyébként rajta, hogy ezeket a fura bénaságokat a M$ lehet, szándékosan hagyja benne a termékekben, hogy munkát adjon a szakembereknek. -
WiZARD
addikt
kb 2 órája állt a "server", mármint a boot és login utáni állapotban, úgy hogy semmi nem indul el, de totalcommander és task manager működött.
közben másik gépen matatok a backuppal, egyszer csak elkezd tekerni a server.
ránézek, elindult amire korábban kattintottam, és látszólag magához tért.
event log tele van mindenfélével, volt valami service amire írta hogy várhatóan legalább 16 perc mire elindul, de lehet hogy több, és itt szakadt meg 2 órára minden.... (ms exchange system attendant)fura.
toltam egy rebootot, és meglássuk.
csökkentett módban elindult, de nem sikerült belépni, 5letem sincs milyen user/jelszó páros kéne domain nélkül...
legutóbbi konfigot megnézem, ha reboot után megint szar
-
kraftxld
félisten
Maga a backup simán VSS alapú VHD image, csak betűjelet kell osztani a vinyónak és saját tulajdonba venni a mappát rajta.
Win7-es gépen simán tudod meghajtóként használni a VHD-t
[link]
Amúgy én a partíciókat visszatölteném a VHD-k ből az új vinyóra, SBS dvd be, boot róla majd repair computer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest