- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
kb 2 órája állt a "server", mármint a boot és login utáni állapotban, úgy hogy semmi nem indul el, de totalcommander és task manager működött.
közben másik gépen matatok a backuppal, egyszer csak elkezd tekerni a server.
ránézek, elindult amire korábban kattintottam, és látszólag magához tért.
event log tele van mindenfélével, volt valami service amire írta hogy várhatóan legalább 16 perc mire elindul, de lehet hogy több, és itt szakadt meg 2 órára minden.... (ms exchange system attendant)fura.
toltam egy rebootot, és meglássuk.
csökkentett módban elindult, de nem sikerült belépni, 5letem sincs milyen user/jelszó páros kéne domain nélkül...
legutóbbi konfigot megnézem, ha reboot után megint szar
-
WiZARD
addikt
válasz
kraftxld #1175 üzenetére
get data back-kel megvan, és sértetlennek tűnik az egész.
bár a gyökérben lett egy csomó fura könyvtár - [0037F5] és hasonlók, és 1-1 file, pl az adatbázis file is itt van, nem pedig a helyén.5letem sincs, hogy állítsak ebből vissza egy full vinyót, hogy minden a helyén legyen.
-
WiZARD
addikt
válasz
kraftxld #1175 üzenetére
mindjárt megpróbálom azt...
a lényegi cucc (sql adatbázis) látszólag megvan, de szeretném megúszni az egész újratelepítését....
azt se értem hogy az eredeti vinyón lévő cuccal mi történt
bebootol, be is tudok lépni (másolaton próbálkozok) de mintha nem indulna el minden processz, és elindítani se nagyon tudok rajta semmit. aztán shutdown is müxik, és ki is kapcsol, bár qrvalassan.
próbálok egy event logot varázsolni. -
WiZARD
addikt
sziasztok
kellene egy kis segítség, elég nagy bajban vagyok.
volt egy windows sbs 2008, amiben kinőttük a vinyót. gondoltam semmi gond, copy nagyobbra. hiren cuccaival próbáltam, de klónozás után nem indult az új vinyón a rendszer.
gondoltam akkor bedugom én gépembe a vinyókat, és ott megcsinálom valami wines programmal. asszem itt lehetett a hiba (egyszer megpróbált a server vinyójáról bootolni a gépem, persze egyből kékhalál).
végül sikerült átmásolni, be is bootolt, de vmi nem stimmelt, és az eredeti vinyóval se megy már rendesen.
gondoltam semmi baj, ott a full backup, restore, és mehet.beteszem win install lemezt, bebootolok. restore, kiválasztom az image file-t. elindul, egyszer csak katasztrofális hiba 0x8000ffff és ennyi. többször próbáltam, mindig ez a vége.
hogy tudom kinyerni a backupból a lényeget? vagy ellenőrizni, ilyesmi? milyen programmal lehet egyáltalán hozzáférni?
(windows beépített backup cucca)thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bittorrent topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest