- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
Snoop-y #3407 üzenetére
Milyen eszköz?
Tűzfalak (HW, főleg Cisco tapasztalattal mondom) inkább úgy működnek, hogy van egy kiértékelési sorrendje a szabályoknak. A legutolsó általában a mindenhonnan mindenhova tilos, felette pedig amit engedélyezni szeretnél, és itt nem összességében nézi a szabályokat, hanem ha talál rá vonatkozót, akkor alkalmazza. Nincs valami sorrend állítási lehetőség?
Vagy itt a beépített tűzfal a Win7,8 saját tűzfala lenne? Mert az tényleg úgy működik, hogy a tiltó szabályok kerülnek előbb kiértékelésre. Bobsys írt róla cikket előkeresem (tem)
-
Plero
aktív tag
válasz
Snoop-y #3351 üzenetére
Sehogy sem sikerült visszavarázsolni a mentést.
Most a proxy helyett betettem egy routert. Így van internet a hálózaton.
Azért az érdekes, hogy sehogy sem lehet a windows biztonsági mentést visszatölteni.
Valamo jó és működő mentést tudtok ajánlani? Amit vissza is lehet tölteni és ingyenes! -
Plero
aktív tag
válasz
Snoop-y #3350 üzenetére
rosszul írtam!
van 1 fizikai win2k8 r2 ezen fut 1 hyper-v ami szintén win2k8 r2 és ez a DHCP és DNS is aminek IP címe 192.168.0.7
van egy másik fizikai win2k8 r2 ezen fut 1 hyper-v ami szintén win2k8 r2 ez volt az átjáró és ezen futott a TMG.
Ez most megállt. HDD hiba miatt.HDD csere megvolt feltelepítettem a fizikaira a win2k8 R2-t. De nem tudom tartományba léptetni, hogy visszatöltsem rá a mentést ami közel 100GB. ami egy külső NAS-on van.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Snoop-y #3341 üzenetére
Köszönöm a tippeket.
Eszközt nem figyelünk. Ránéztem még egyszer, pptp vpn van most.
Az openOTP jó lenne, ha nem linuxos lenne?
A duo security free-nél a 10 fő határeset de az, hogy a free nem szinkronizál AD-val , az nem lesz gond nekem?(ugye csak AD-ba felvetteket engednénk be.) -
MrCsiT
addikt
válasz
Snoop-y #3338 üzenetére
A céges környezetet szeretnénk páran (max. 10 fő) elérni.
Az ehhez most használt megoldás csak azt figyeli, hogy címtárban szereplő felhasználó legyen, aki ugye remote joggal csatlakozhat. Ehhez user+passw elegendő. Arra gondoltunk, hogy ha tanúsítvány meglétéhez is kötnénk a belépést, akkor már nem csak 1 faktor(user+pass) hanem egy másik is(a tanúsítvány megléte) is kellene, ezáltal már 2 faktoros lenne. Hibás a gondolatmenet? -
MrCsiT
addikt
válasz
Snoop-y #3336 üzenetére
Van AD CS, használunk tanúsítvànyokat.
Jelenleg AD userrel tudunk csatlakozni távolról, SSTP VPN csatornán.
A kérdés, hogy tanúsítványt milyen módon tudnánk csatolni a bejelentkezési folyamathoz, mert ha az menne, akkor ugye már a csatlakozló gépen meg kellene legyen a tanúsítvány, nem lenne elég egy user/pass a belèpéshez. -
c41r0^
őstag
Az IIS7be nincs integrálva az FTP, ez külön letölthető csomag hozzá (azt nem tudom, hogy WinUpdate alatt is beszerezhető-e). Már a sima FTP mellett az FTP/SSL protokollt is támogatja, amit hitelesítési tanúsítvánnyal kell elképzelni (ha nem megvásárolt a tanúsítvány, akkor a kliensnek jelez, hogy nem hiteles forrásból származik, de működik), az FTP tárhelyek elkülöníthetőek egymástól, illetve az IIS GUIs menüjébe szépen bebővül, amint egy webhelyhez FTP-t is rendelünk. Most hirtelen ennyi jutott az eszembe, de sztem az MS TechNet odlalról a screencastok meg egyebek letölthetőek, megnézhetőek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest