- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmz
aktív tag
Hello expertek...
Ilyet irkál a gépem aztán shutdown, ami elég kellemetlen mert 2k3 sbs szever
''Description: ''This computer must be configured as a domain controller. It will be shut down in 60 minutes. To prevent this computer from shutting down, run Setup on the disk that you used to install the operating system to configure the computer as a domain controller.''
a Bővebben: linken azt mondja hogy ha törik ha szakad tegyem meg Őt domain controllernek
Mi ez az agresszió?!? ha akarom ha nem ő kell hogy legyen a DC?
ki lehet ezt kerülni?
Előre is kösz -
Hmmz
aktív tag
Itt vergődtem egy nyamvadt win2000-el vpn-en keresztül w2k3 server domainba loggolni...x órán keresztül...eddig munkacsoport volt a 2000-en
y óra vergődés után kipróbáltam xp-vel majd NTvel...azonnali join és siker... no question about..
2000 alatt valami ilyesmit irt hogy
''a már meglévő adatok ütköznek valamilyen hitelesítő eszközzel, nem fogok neked kapcsolodni....''
(csak úgy kb-ra idézve)
mikor megtaláltam a megoldást azthittem sziven szúrom magam...
van tippetek mi volt?
(most kezdem csak ezt majd tutkó jövök még kérdésekkel) -
Hmmz
aktív tag
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest