- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macibook
tag
válasz
kraftxld #5390 üzenetére
Nem tudom ogy irjam le reszletesebben. Felraktam a 2003 R2-t, beallitottam a domaint es az exchanget, most meg 1 vpn kellene es tok popec lenne a dolog. Ramegyek hogy adjak uj rolet vegigvezet egy varazslo. A vegen kiirja hogy configuring changes es mire befejezi eldobja a net elerest es semmit nem tudok kezdeni. Onnan ha letorlom a vpn szerepkort tokeletesen visszaall az eredeti allapot.
-
Macibook
tag
Nos most itt ulok a szervernel. A problema az hogy ha a server management oldalon add or modify rolenal beallitom a vpn vegigmegy a vpn wizzard mikor finishre nyomok eldobja a netkapcsolatot es mindent, igy semmit nem tudok kezdeni. Esetleg valami otlet hogy mit es hogy tudnek konfigolni?
-
Macibook
tag
-
Macibook
tag
Hello!
Lenne par kerdesem 2003 serverrel kapcsolatban hatha ti tudtok segiteni.
1.
Egy Linksys Wrt610n es routeren hogy tudom a port forwardingot beallitani hogy tavoli asztallal tudjak a szerverre csatlakozni?2.
Kovetkezik az elsobol hogy az igy forwardolt porton akar vpn kapcsolodas is mehet ha jol tudom?3.
Ha domaint beallitom akkor a vendeg gepek mivel a router lep fel a netre bejelentkezes nelkul tudnak netelni ugye?Elore is koszonom a valaszotokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest