- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Mert 32 bites az exe
azértAmúgy a másik topik az nézettebb
Jót nevettem mikor leordították a user fejét, hogy asztalra minek a server os
No a vista elött.
Én is ezt használtam
ütöttem vágtam szarrá telepítettem, és mindig olyan gyors volt, mikor még nem volt semmi sem rajta.
Egyszerűen jobb. Mint az xp
Ma már ez nem feltétlen igaz, mert a win 7 esnek, és a Server 2008 nak
ugyanaz a kernelje. -
fgordon
senior tag
Hello!
A Windows Server 2003 R2 Enterprise edition-on a Photoshop CS4 miért max 2 gb memóriát lát, mikor 8 van a gépben, és a Windows látja is? a boot.ini -ben be is van kapcsolva a /3G
Mit kell tenni, hogy a Photoshop Cs4 lássa az összes, kb szabad 7.5 gb memóriát?
A Windows XP x64 + Photoshop Cs4 x64 elvileg látná?
Ugye a 32 bites xp kb 3.2 gb ramot lát, az tény.
Thanks!
-
törölt tag
Ha adhatok egy jótanácsot: hacsak nem valami miatt nélkülözhetetlen, használja mindenki angolul a win2k3 servert. Egy serverOS legyen angol. Mért?
Először is minden language pack-szerű fájlban vannak komoly hibák.
Másodszor is több olyan program van, (szerverorientált), ami nem biztos, hogy megfelelően működik nem-angol környezetben.
Használjátok angolul. -
Zamery
senior tag
válasz
Printszkrín #16 üzenetére
Nekem megvan hozzá a magyar MUI versön. Ugyhogy biztos van hozzá. De ha rákeresel mondjuk DC++-on akkor biztos megtalálod.
-
Printszkrín
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Printszkrín #14 üzenetére
ugy tudom van magyar mui hozza, meg van m,agyar verzio is
itt olavstam rola => Bővebben: link es ne ijedj meg, meg az elso 50-ben szerepel (bar attol a 2-300 post-tol egyebkent sem illik megijedni) -
Printszkrín
senior tag
válasz
VladimirR #13 üzenetére
Te jó ég VladimíR!
Köszi a linket, nem is feltételeztem, hogy ilyen sok témába vágó régebbi topic van.
Csak pár hete kezdtem el olvasgatni azt a végeláthatatlan veszekedős flame áradatot amiből nehéz kihámozni a lényeget. Nem csodálom, hogy szegény d-j nem rágta át
magát rajta.
Más: Cerebellum tanácsait érdemes megfogadni, nemrég olvastam egy vinyós
témában tananyagnak beillő hozzászólásait.
Angol tudás igenis kötelező. Végül is az op rendszer is angol, nincs magyar MUI.
Vagy szóljon valaki ha már van -
VladimirR
nagyúr
válasz
#64791808 #12 üzenetére
#2-ben levo valasz miert nem jo? azon az oldalon minden tokeletesen le van irva, s nem csak a vga beallitasahoz, hanem mindenhez, ha at akarja alakitani asztali oprendszerre - szuksege lesz ra, mert a vga meg konnyen beallithato, akar magatol is rajohet az ember - a tobbi kozt van viszont eleg eldugott cucc is
jo tudom, angolul, de ez nem lehet kifogas, hisz ez az informatika nyelve, meg amugyis, mar van a szotar.sztaki.hu-nak uj tapegysege, es ujbol uzemel a szerver
(es #11-ben meg jo nehany ezzel foglalkozo topicot lehet talalni)
[Szerkesztve] -
törölt tag
Tisztelettel kérek elnézést, kedves kollégák...
Elhangzott egy kérdés. Fikázás jött ezerrel, válasz nem.
Pl mért használhat valaki winserv 2003-at directx-szel? Pl raid tömböt szeretne használni, meg saját terminal szervert, de emellett játszana is. Első két dolog nem oldható meg xp alatt. Mindazonáltal hadd legyen már tökmindegy, hogy mért használja pont azt az OS-t.
Válasz: start menü > futtatás > dxdiag > enter.
Harmadik fül, display talán. Ott kell bekapcsolni a directdraw, direct3d és hasonló dolgokat. Mert ugye directx van 2k3 alatt.
Még valami: képernyő tulajdonságainál utolsó fül, speciális gomb, az előugró ablakon a troubleshooting/hibaelhárítás fül. Ott kell a hardvergyorsítást maxig felpakolni.
Kösz. figy. kösz. tür. -
VladimirR
nagyúr
reszegen ne forumozz, mert akkor csak kotekedsz
temahoz: Bővebben: link -
Protezis
őstag
Ez most minek kell? Van már egy ilyen topic nem? Igen, lehet telepíteni, sőt direct3D-t, meg soundot, meg drawt is lehet ám engedélyezni. Bezony ám.
Amúgy meg egyetemi verzijó a kerály. Nekem is meg van.... valahol.
Na asszem nem alkotok többet ma este. -
Printszkrín
senior tag
Igen!
Regisztráltam, letöltöttem, vettem egy olcsó vinyót, telepítettem, beállítgattam.
Most örülök.
Különben meg nem ezt használom, de ha nekiálok szórakozni vele elképeszt, hogy
milyen gyors, sallang mentes és stabil. Ilyennek kellene lennie a zikszpé-nek is.
Komolyra fordítva a szót: az ember kiváncsi. Néha jobban is a kelleténél.
Ha van időm, mindenféle oprendszert kipróbálok. Volt már a gépemen Mandrake, SuSE,
BEOS 5. A Solaris-t még nem sikerült felgyűrni rá. Annak idején a Win 98 SE akkora
csalódás volt számomra, hogy ha nem tudom kipróbálni az XP-t talán sose veszem meg.
Így rohantam megvenni OEM-be az első gépfejlesztéskor. Akkor még 56 ezer volt.
Szerintem jó, hogy ki lehet próbálni. -
X-COM
nagyúr
gondolom a jelenlegi trendnek megfelelően desktopként használja
-
d-j
csendes tag
Köszi!
-
Printszkrín
senior tag
http://www.msfn.org/win2k3/
Itt minden megtalálsz. Egyébként fogod a direct X-et letöltöd és telepíted. -
d-j
csendes tag
Sziasztok!
Windows Server 2003 alat elő lehet csalni valahogy a DirectX támogatást?
Lehet valahogy telepíteni alá ATI Catalyst-et, hogy maximálisan működjön (mint XP alatt)?
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest