- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Legközelebb mielőtt topikot nyitsz, keress hátha van már topik ami a témával problémával foglalkozik.
Például ez: Bővebben: link
Ezt most zártam.
G -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
fifi_addict #4 üzenetére
Ha az NTFS jogokkal lenne a gond, akkor nem ilyen hibát írna ki. Az meg más kérdés, hogy miért tiltotta volna le az olvasási jogot...
-
fifi_addict
tag
NTFS jogokkal lesz gond, szvsz. Olvasni fogod tudni linux alól, és másolni is (megnézheted egy linux liveCD-vel, mit látsz. NTFS-re viszont nem fogsz tudni irni, linuxxal. (Azt feltételezem, a D-t nem látod.)
Szóval ott vannak azok...
Valószínűleg kellene egy plusz FAT32 vinyó az adatmentéshez, pl. -
Tele von Zsinór
őstag
Meg kéne próbálni másik gépben is, hogy az mit lát, nekem kerültek már elő így adataim.
-
MoneyM
senior tag
próbálj ránézni valami particios progival!
máskor ez a kérdés beférhetett volna ide is:
Bővebben: link -
Kooocka
csendes tag
Hella!
Na szóval az a baj, hogy Win (XP pro) reinstall előtt minden fontos cuccot átmásoltam a ''nemrendszer'' meghajtómra (ami tképpen egy külön vinyó, nemcsak partíció) és ezután a C-t formázva ujratelepítettem a Windows-t. Minden jól is ment, csak miután a rendszer felállt, tenném fel a D-ről a progijaimat és erre aszondja :
''A meghajtóban lévő lemez nincs formázva'' és nemtudok hozzáférni... megpróbáltam még1x winreinstall és ígysem jó... Tudja valaki, hogy mi történhetett? Esetleg van vmi megoldás, vagy végleg elvesztek az adataim?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest