- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
válasz SOAD19 #75288 üzenetére
Ezt én is olvastam még az egyik fórumtárs aláírásaként is, de amikor anno tavaly februárban megvettem a 735-ömet és kifizettem érte ~65ezer forintot, egy kicsit sem éreztem magam szegény embernek. És még messze nem a Nokia-Microsoft legdrágább készülékéről beszélünk.
Persze értem a poént, de akkor is egy kicsit erős egy olyan embert szegénynek titulálni, akinek egy 70 ezer forintos telefon van a zsebében.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Gordiann
őstag
válasz SOAD19 #75288 üzenetére
Ez a mondat kifejezetten tetszik, szerintem is találó.
A Windows Phone tetszik azért, iPhone után is. Van amiben fura, de használható azért, nincs sok zavaró dolga.
(Lumia 640)
Egyedül az appok, amiben egy-két hiányom van, pl. normális Napló/Diary alkalmazás. (OneNote lett egyelőre belőve)Hallottam erről az iPhone/Android app portolási bridge-ről, ettől mit várhatunk egyébként? Várható, hogy könnyen át fogják írni az appokat Windows Phone-ra?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest