- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClintEastwoo
tag
válasz
Ateszpapa #69233 üzenetére
Eddig ott volt, és most is ott van, de eddig sem volt látható.
Csak a szoftveren belül tudod visszahallgatni, vagy felhőbe menteni manuálisan (magától nem csinálja meg).
Eddig még nem volt időm (nem volt még rá szükségem) hogy szinkronizáljam, de magától nem fogja megcsinálni. De mint említettem, a Onedrive sem működik, így mindenféle felhőbe történő mentés hibát ír ki (biztonsági mentés stb....)Fél napja azt kutatom, hogy lehet láthatóvá tenni a rendszerfájlokat-mappákat PC-n keresztül...
-
Polllen
félisten
válasz
Ateszpapa #69153 üzenetére
Én tegnap kíváncsiságból felraktam egy lumia 925-re. Itt napi használatra necces. Lassú és gyári appok lefagynak, esetleg restartolják a telót.
Innen letöltöd a windows recovery tool-t, elindítod, rádugod a telót a gépre és megnyomod a nagy restore gombot. Aztán mindent megcsinál magától és közben töröl minden adatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest