- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz samu2062 #82684 üzenetére
Sok országban bevan tiltva mert a sok marha elüteti magát. Pont ma szembesültem ezzel a hülyeséggel és a betiltást is ugyan ettől csajtól tudtam meg. Lányoknak való baromság SZERINTEM. Én már akkor is kellemetlenül érzem magam ha írnom kell vagy telefonálnom kell az úton menetközben, nem pláne ha még pokemonokat keresnék közbe. Talán részegen egy jó társaságban lehet vele ökörködni, de akinek erre van igénye meg ideje az keressen inkább elhagyott pénzt az úton. Ez akkumulátor kímélőbb is és több öröm van még egy talált százforintosban is mint egy ilyen pikacsu tojásban vagy mi az isten farkában.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- XPEnology
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23+ 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest