-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz bluemirage #75544 üzenetére
El kellene ismerni, hogy mi vagyunk a mobil társadalom linux-osai. A meg nem értett kisebbség.
ezt ki kellene tenni ide a topic 1.HSZ-nek
-
Aethelstone
addikt
válasz bluemirage #75544 üzenetére
Azért ez egy durva megfogalmazás, hogy a WP a mobil társadalom Linuxa Viszont igaz
Én nem látom ilyen borúsan a képet. Azért a 100 milliós felhasználói bázis nem pici és MS-nek van honnan kompenzálnia, dotálnia az esetleges veszteséget. Nadella megmondta, hogy őket nem érdekli a market share, az a cél, hogy ott legyenek mindenféle eszközön. Ráadásul nem egy híg fost kell eladniuk, hanem egy pöpec kis OS-t. Én 6 év Droid után váltottam cirka 1 hónapja, bizonyos dolgok hiányoznak, de főleg csak a megszokás miatt...majd azok is elmúlnak. Nem vagyok nagy app használó, pár game, Whatsapp, Viber, Livescore...meg az alap felhős cuccok, amire MS-nek is van megoldása. Stabilitásra vágytam, de ha nagyon romolni akarok, akkor ott az Insider
Szerk: Igen, a marketing bénázás aggasztó, de hadverileg szerintem okés. Mindenki megtalálja a saját pénztárcájának és igényeinek megfelelő készüléket.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest