Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• confuser

senior tag

válasz lugosi #73540 üzenetére

Mert amit csinálnak, az jó? Működik? Szeretik a felhasználók? Nem tudom.
    Ez mondjuk pont iPhone fanboy bullshit, ha már fanboyozunk. Több iOS user is van a környezetemben, és a többsége panaszkodik a korlátoltsága miatt, és túlárazottnak tartják. 2-3 éves készüléket érdemes csak tőlük venni, ami még támogatott (=nem 10 fps-sel működik), de már elérhető áron van. Ez nem az én véleményem, hanem az iOS-t napi szinten használó ismerőseimé.

"Set the alarm clock to 6 a.m." beállítja az ébresztőt 6-ra, bár nem érzem ezt - sem - országspecifikusnak.
    Nem értem ezekkel miért példálózol, épp azt írtam hogy ezeket biztosan tudja, hiszen tök alap dolgok, semmi régióspecifikus nincs bennük.

azt mondom neki, hogy "let's write an email", akkor bekéri a címzettet és a tárgyat, és természetesen lehet diktálni magyarul az emailt
    Ez mondjuk megsüvegelendő. Érthetetlen, hogy a magyar szövegfelismerés megy, de ~50 parancs felismerése nem került leprogramozásra, de akkor is le a kalappal, hogy a szövegfelismerés megy.

...Tehát szerintem ez így még mindig nem elfogadható.
    Szerintem is előrébb kellene ennél tartaniuk, de nem tartanak. Nem írtam, hogy jogos a lemaradás, csak annyit, hogy ilyen állapotban megértem, hogy nem adják ki a usertábornak. Siri-t se adtam volna ki úgy, hogy angolul szólítom fel e-mail írásra, és magyarul diktálok neki. A vegyesfelvágottat általában nem szeretik a userek, csak a fanboyok rajonganak érte.

Úgy érzem mindent kipróbáltam, amit javasoltál, ezek alapján nem érzem, hogy igazad lenne.
    Én meg úgy érzem, hogy mindkettőnknek igaza van, csak más az elvárásunk illetve a gondolkodásmódunk. Viszont ezzel a hsz-szel ezt én itt lezárnám, de szívesen folytatom Veled privátban (ha szeretnéd) - értelmes embereket értelmes indokokkal mindig szívesen hallgatok/olvasok, de ne rólunk és a regényeinkről szóljon a topic.

(#73543) adesz444
    A gyorselérési eszköztáron rányomtam a Quiet Hours-ra, és ott az első csúszka a Cortana on-off volt.

(#73546) Mustármag
    Ha automatikusan nem tűnik el, akkor elvileg egy felfele swipe-pal tűntethető el.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák