- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz Zsoltika11 #52149 üzenetére
Én is jártam már így, szidtam a telefont, aztán kiderült, hogy én voltam a balf*sz.
Az történt, hogy maps-nél rákattintottam a térképen, hogy hova akarok eljutni, majd kirajzolta az útvonalat, és ezután kicsit lejebb kell a képernyőn tekerni, ill. felhúzni az alul lévő sávot, ahol részletesen leírja az egyes útvonal pontokat, és ott rákattintani a navigáció indításra. Csak, mivel nem látszódott ez a gomb, így nem értettem mi a gond, utána vettem csak észre, hogy lejebb kell tekerni, és elindítani a navigálást.
A Cyan óta még nem próbáltam a navigációt, holnap letesztelem, remélem működik. Mondjuk, azt nem értem, hogy "Drive+" -nál, miért nem lehet a térképen bejelölni, rábökni, hogy hova akarok eljutni, mert jelenleg be kell írni a pontos címet, ha jól tudom. -
SOAD19
addikt
A Nokia szerint nem tudja lejátszani az mkv-t: " Lejátszható videofájl-formátumok: 3G2, 3GP, MP4, WMV, AVI, M4V, MOV"
Azért holnap felteszek egyet és kipróbálom, hátha, nem mintha nagyon videóznék a telefonon. Nekem még a netezés is, jobban mondva a gépelés is kínlódás, még ekkora kijelzőn is, pedig kicsi a kacsóm.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Gondolom a netes videóknál nem oldották meg még, hogy ha beletekerek, akkor ne recsegjen?! Illetve mintha írta volna valaki, hogy magán a weboldalon játsza le már a videókat a 8.1, de nálam egy fb-on linkelt videót elindítva továbbra se ezt teszi.
A fb-on a megosztott képek hatalmas méretben jelennek meg, nem férnek el a kijelezőn, és még oldalra se tudok tekerni, hogy megnézzem a nem látott részeket. Ezzel nem lehet valamit kezdeni, hogy csak akkora méretben jelenítse meg, amilyen széles a kijelző? Amúgy még kicsinyíteni/nagyítani se tudok a fb oldalán. -
SOAD19
addikt
Azt ugye nem lehet beállítani/elérni, hogy a bő 1 hónapos 1020-asom végre tegeződjön velem???! Mikor teljesen lemerül, akkor "Viszlát"-tal köszön el, és ez túl távolságtartó számomra. Az előző E52-emnél be lehetett állítani üdvözlő szövegnek tetszőleges szöveget, de ha jól láttam itt nincs ilyen lehetőség. Váltok is androidra.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz gyurkikrisz #50166 üzenetére
A 8.1-nél már lehet külön állítani a Médiafájlok ill. a Csengés hangerejét külön is, és ezek alatt lehet bekapcsolni a rezgést is. Be van kapcsolva, de csak a csörgés elején rezeg. Ahogy az előbb írtam, valószínűleg folyamatos rezgés, csak akkor érhető el, ha a hangerőt teljesen leveszem. No mindegy, ez van, annyira nem nagy tragédia azért.
Akkor már kérdezek egy másik dolgot is:
A fényképeknél, nem tudom kijelölni az összeset, ez miért van? Kiválasztom a kijelölést, majd a kiválasztanám a "mindet kijelöli" parancsot, de nem elérhető/aktív. De miért? Túl sok kép lenne, amit ki kellene jelölnie, vagy más oka van? -
SOAD19
addikt
Azt miért nem lehet beállítani, hogy ha hívnak folyamatosan rezegjen, ne csak az elején rezegjen kettőt. Sokszor jó lenne, ha zajban vagyok, hogy rezegjen is a telefon a zsebemben, mert ekkor nagyobb eséllyel veszem észre. Bár lehet, hogy ha lenémítom a telefont, akkor fog csak folyamatosan rezegni?!
-
SOAD19
addikt
Azt tanácsolták, hogy itt is érdeklődjek. A 1020-ason gondolkozok a fényképezője miatt, de a telefon kinézete miatt őrlődök. A 925-ös jelentősen rosszabb választás lenne? Illetve hol kapható a legolcsóbban 32 GB-os verzióban, nem nagyon találok sok helyet. Az előbb találtam egyet, de 115k két éves garival.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Dell notebook topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...