- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Valaki nagyon bátor volt a MS-nál...
A kimutathatatlan piaci részesedésű platform kb 80-90%-át kitevő 8/8.1-et így ellehetetleníteni..
Nem normálisak, ha abban reménykednek, hogy ezek az emberek mind rohannak 10-es telefonért a boltba."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Én is használom mindkettőt, teló ugyanolyan, eddig kopp-kopp-kopp semmi ilyesmi nem történt.
Azért együtt érzek veled."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz mdraco #90946 üzenetére
Én most hagynám a fast ringet. Április 11-én elvileg jön a Creator's Update, azt megvárnám.
FR-en most jött ki tegnap a 15063.2, az már majdnem a kész CU. És utána nagyon bugos buildek jönnek majd a RS3-mal FR-en.
Szerk. megelőztek[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz kovacsroli #90896 üzenetére
A Frissítési tanácsadót töltsd le, utána fog frissítést (win10-et) találni.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Minden napra jut 1-2 appmegszűnés. De persze a platform nem halott.
-
scyllarus
veterán
Nekem az előbb elment a wifim, lehúztam a redőnyt a ki-be kapcsoláshoz, a bekapcsolással sikerült úgy megfagyasztanom a telót, hogy csak akkukivétellel tudtam feléleszteni.
Rájöttem, nekem droid van a telómon, win10 skinnel."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90760 üzenetére
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!Az oldalon a jobb felső sarokban ott a téma összefoglaló.
Újonc vagy, nézd át a szabályokat, a warez és a függetlenítés tiltott téma az összes telós topicban. Hosszabb-rövidebb kitiltás jár érte.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90753 üzenetére
Apk-t soha nem fogsz futtatni, az droidra való. Appx-et tudsz fejesztői módban.
Közben megelőztekAz a baj, hogy ilyen letöltések sokszor jönnek a web, khmmm sötétebb oldalairól. Nézd meg a gépedet vírusirtóval utána.
Az utolsó mondatoddal kapcsolatban: nézz csak fel a jobb felső sarokba a win logo alá írt vastagbetűs részre, és töröld gyorsan, ha még tudod.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz zsamiatt #90722 üzenetére
Nem, csak sorra jönnek a bejelentések, kik hagyják abba a támogatást.
Új nem jön, régiek eltűnnek, nem nagy matek rájönni, hogy nő vagy csökken az appok száma"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz westcoastog #90705 üzenetére
Frissítettél
Olvass vissza vagy használd a keresőt, most jártak páran ugyanígy."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Partyface007 #90663 üzenetére
Engem speciel halálra idegesít, hogy lehalkítja a rádiót. Azt hagyja csak békén, mondja a magáét, ne piszkáljon a zenébe.
A Waze droidon kb. 5x jobb a Térképeknél, ezért és az előző miatt használok droidot navigációra."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz turbulencia8 #90607 üzenetére
Nem mondtál ellent nekem, max. kevesebbszer fog lezajlani a folyamat.
Amúgy sem érdemes 100% körül tartani az akkut.
Továbbra sem javasolnám."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz terembur@ #90605 üzenetére
Ne tedd. A töltés ugye megáll 100%-nál, aztán amint veszít egy kicsit (email szinkron, hálózatkeresés, wifi, stb.) rögtön töltődik is kicsit. A Li-Polimer akkuk nem érzékenyek a csepptöltésre, de ez rengeteg töltési ciklust jelent (tökmindegy, milyen rövidet), ami viszont nem tesz jót neki.
-
scyllarus
veterán
Én most kipróbáltam, frissítve teló és asztali gép is, nekem felismerte. Pár másodpercet elszöszölt, már kezdtem megijedni, de aztán felismerte, működik.
-
-
scyllarus
veterán
válasz domojko #90560 üzenetére
Ebben igazad van. Én azt hittem, már mindenki frissített, aki akart, most már minek berakni, de láthatólag van rá igény mégis
-
scyllarus
veterán
válasz domojko #90556 üzenetére
Lehet, pont ezért, ha jól rémlik, a 640-esek összefoglalójában is ott van. Ha a típusok topikjában megvan, minek akkor ide is?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90550 üzenetére
De, azzal kell csinálni, de tiszta új 8.1-ről kellene indulni.
EAGLE fórumtárs csinált erről egy lépésről-lépésre útmutatót, kérd el tőle.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90548 üzenetére
Majd írja, ha kell valamit csinálnod. Ez a windows saját kis programja, ellenőrzi a rendszerfájlokat.
Utána megpróbálhatod majd rádugni a gépre a telót, de szigorúan csak hátlapi USB csatlakozóra."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90545 üzenetére
Start menü, a kereső mezőbe írd be: cmd
Felül ki fog jönni egy c:\ kis fekete ablakos ikon, arra jobb katt az egérrel, Futtatás rendszergazdaként.
A kapott ablakban beírod a fenti parancsot és enter"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90539 üzenetére
Windows Device Recovery Tool. Ezzel tudod visszarakni a 8.1-et, ha mégsem jönne be a 10.
Ezt töltsd le, szerintem ez megoldja a drivergondokat is.
A csatlakozókkal kapcsolatos hsz-emet nézted?[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90537 üzenetére
Addig ne kezdj bele, mert a frissítés előtt is mindenképpen wdrt-vel kellene kezdened, ahhoz meg kellene a kapcsolat a géppel...
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90534 üzenetére
Meggyőző lett.
Engem meggyőzött, hogy ne vegyek windowsos telót...
De egyébként sokat fejlődött az egy évvel ezelőtti állapothoz képest."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz turidenes #90531 üzenetére
Alaplapi csatlakozón próbáltad? Nem tudom, asztali gépről vagy notiról van szó, de asztalin az előlapi csatlakozókat felejtsd el telefonok esetén (wdrt-nél meg pláne!!!!)
-
scyllarus
veterán
Szerintem a Creator's Update-re gondol. Bár egy mondatban használni a "normál" és a "Win 10" szavakat tényleg zavaró lehet
Jellemző egyébként, hogy a mostani kumulatív update jót tett a telónak, de asztalin megszenvedtem, mire sikerült felimádkozni, és nem csak nekem, általános volt a probléma. Nehogy már valami teljesen jó legyen...[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Lalikiraly #90521 üzenetére
Pont így vagyok én is. De eddig a sokadik indítás is ugyanolyan lassú volt, szóval mindenképp előrelépés.
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz mtm800 #90512 üzenetére
Hol is vannak, akik szerint miért is szidjuk mi a a rendszert a lassan induló programért, amikor ez a FB hibája?
-
scyllarus
veterán
válasz Sjkolrd #90493 üzenetére
Köszi, így már sikerült
Hogy erre hogy jöttél rá?
Korábban nem kellett b@sztatnom a quiet hourst, magától volt Cortana.
Köszi még egyszer!"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Az asztali 10-en, ugyanezzel a fiókkal bejelentkezve 2 kattintással előjött a Cortana. Mobilon nem bírom előcsalogatni.
Nem értem"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Partyface007 #90471 üzenetére
Így volt, mondom, nem először csináltam.
Drag77: erre majd ránézek, azt tuti nem piszkáltam, eddig nem kellett.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Partyface007 #90468 üzenetére
Én meg tegnap este próbáltam beállítani, először minden UK, aztán minden US, de nem jött elő.
A korábbi 8.1-ről 10-re húzott telómon bármikor elő tudtam hívni, ezen a gyári 10-en nem.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz MasterMark #90460 üzenetére
Egy-egy esetben lehet a bank (vagy egyéb fejlesztő cég) a hibás.
De a mostani tömeges elvándorlásért már egyértelműen a Microsoft a hibás, ezt nem lehet kimagyarázni."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Nekem nem sikerül életre keltenem a Cortanát (L550, 14393.726).
Ezen most próbálom először, a régi 532-őn be tudtam kapcsolni ugyanígy. Régió, nyelv átállítva, mit akar még?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #90423 üzenetére
Nagyon remek, de jó hír
-
scyllarus
veterán
Az SD-ről csinálta ezt nekem. Belsőről egyből vagy a második próbálkozásra felment. (Mintha nekem is visszaugrott volna egyszer hibaüzenet nélkül, de nem vagyok benne biztos.)
Az biztos, hogy nem sikerült üzit nem kaptam, csak a kártyánál."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Belső tárolóról próbáld telepíteni, ne kártyáról.
Nekem 5 perce települt (this is life: ) és gyorsabb a FB félénél.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Lalikiraly #90326 üzenetére
Az a FB IOS port appja, amelyik lassan indul.
Vagy az MS-é is?[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz kezman #90307 üzenetére
A HR néha (gyakran) több gondot okoz, mint amennyit megold. A wdrt lenne a jó megoldás, de az meg 640-en 8.1-et rak vissza, szóval nem kis meló visszarakni mindent...
-
scyllarus
veterán
válasz turbulencia8 #90293 üzenetére
Pontosan így jártam én is. (Még a 8 óra is stimmel)
Kipróbáltam, és az egész naposakat tényleg nem jelzi. Újabb remek feature..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Tökkentyű #90279 üzenetére
Pontosan. Nálunk is még a céges flottaügyintéző sem tud változtatni egy csomó dolgon, cégcsoport szinten van hozzáférése annak a pár operátornak.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #90204 üzenetére
Simán lehet. Én inkább a wdrt-re szavazok HR helyett, ha már ilyesmit kell csinálni.
-
scyllarus
veterán
válasz #65388800 #90198 üzenetére
Szereti a +36-os formátumot és régebben az is kellett, hogy mobilszámként legyen elmentve (tehát ne otthoni- vagy munkahelyiként). De első körben a +36-ot állítsd be.
Mi az a sim kód? Ha a PIN-re gondolsz, akkor Gépház-Telefon-Mobilhálózat és sim kártya-Sim kártya beállításai: Biztonság.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz zsoltzsolt #90172 üzenetére
Az új Lumia 3 nap alatt is fagyogat/kidobál/lassul, szóval ha másfél év múlva kell piszkálni a droidot, megyek vissza
-
-
scyllarus
veterán
Állíts le minden folyamatban lévő letöltést.
Soft reset.
Utána várj 5 percet, mielőtt megpróbálsz letölteni valamit, de szigorúan csak egyesével."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Partyface007 #90018 üzenetére
Elméletileg az a cél.
-
scyllarus
veterán
válasz ZavaBalazs #89951 üzenetére
De ott alapból megy, te nem ezt a plusz programot használod
Fura, hogy pont az újakon nem használható"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz ZavaBalazs #89947 üzenetére
Kivéve az x50-eseken
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #89886 üzenetére
Olvastátok is a hírt?
"Február 15-én, magyar idő szerint a délutáni-esti órákban érkezik a frissítés a Facebook-applikációhoz, mind Androidra és iOS-re. ""Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Mert az ember kíváncsi Én is Release Ringen vagyok, nekem az megfelel, kapom hamarabb az új dolgokat, de nem kockáztatok sokat. Voltam Fast Ringen is korábban, de amiket most olvasok a RS2-ek buildekről, azok alapján még túl sok a probléma ott. Ha már az is kiforrottabb lesz, lehet, hogy újra kipróbálom.
-
scyllarus
veterán
Így értem. Csak akkor miért azt akarja a teló feltenni? Úgy írta, a telója frissítette volna magát, insideresként minimum a 726-tal kellett volna próbálkoznia. Nekem ez a fura.
-
scyllarus
veterán
Igen, erre nem is gondoltam, én is pont így használom. Az MS fiók, az MS fiók, mindegy, hogy gmailes a cím hozzá.
Külön fel kell venni gmail fiókként is."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz plau85 #89768 üzenetére
Abban igazad van, a kamera nekem nem volt szempont soha.
Ilyen alapon viszont lehet megéri egy "igazi" okostelefon + egy kompakt gép, mint egy hibrid, amelyik azért mindkettőnek gyenge. (A fényképező része egy kompakthoz viszonyítva, nem a többi telefonhoz, azok között tényleg jó.)
Átlagos felhasználónál azért nem 10 s a nyereség naponta, hanem 50x 10 s. De stabilitásban, szinkronizálásban is jobb a windowsos appnál."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Én is simán a gmaillel költöztem át droidról. Sőt a hétfői telefoncserénél is simám áthozta (lumiáról-lumiára, de gmailen keresztül).
Nem kell gmail app, csak simán felveszed a fiókoknál a gmailt.
De ha a droidon a telefonon megvannak a névjegyek, az Adatátvitel gyári app is áthúzza bluetoothon.
A Gmaillel voltak gondok a héten droidon is, volt hogy 5 óra múlva jött meg egy mail, szóval lehet, hogy nem a telefon hibája nálad sem, és idővel megjavul."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz plau85 #89758 üzenetére
van céges levelezés, privát levelezés - van, bár időnként érthetetlenül későn érkező értesítésekkel.
teamviewer, naptári események szinkronizacioja - ezek tényleg működnek. Igaz, a másik két rendszeren is.
skype privát es céges dolgokra - ez is jó pont. Bár az újabban a rendszer által erőltetett összevonás az Üzenetekkel pont nem igazán működik.
facebook, messenger, viber - Az első kettő mondjuk pont sz@r, úgy ahogy van.
képzeld tudok játszani - akkor nagyon kis igényű vagy. Játék kevés van, azok sem olyan szintűek, mint a másik két platformon. Én pl. egyetlenegy játékkal játszom, de az kb. féléves folyamatos lemaradásban van az androidos verzióhoz képest, és még örülök, mert legalább fejlesztik még.
Összefoglalva: nem elsősorban az a baj, hogy itt minden használhatatlan. Az a baj, hogy a másik két rendszeren jobb, droidon még ugyanennyi pénzről is beszélhetünk. És a panaszok általában nem csak úgy ide vannak fröcsögve. Úgy szokott kezdődni, hogy valaki segítséget kér valamiben, rácsodálkozik, hogy itt így (nem) működik az adott dolog, erre szokott a válasz az lenni, hogy ez ilyen, fogadd el vagy válts.Ez pedig az adott helyzetben adekvát válasz."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz st3v3np3t3r #89743 üzenetére
Én is 520-szal kapcsolatban láttam a legtöbbször ezt a hibaüzit.
Úgy tűnik, sajnos minden egy irányba mutat..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz boncser #89733 üzenetére
Amit a neten így hirtelen találtam, az nem túl biztató.
Úgy tűnik, nincs rá megoldás.
Miért akarod újrahúzni?[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Senki sem fog azért beírni, hogy de jó, x app, vagy y funkció működik. Ezt természetesnek veszi mindenki a teló megvásárlásakor. A fórum természetéből adódóan ide a hibák, segítségkérések és panaszok kerülnek. Nézd meg bármelyik játék topicját, többnyire oda sem azt írják be, hogy de jó, 100 fps-sel fut nálam, vagy szuper, hogy ez is működik benne
Az 550-nel én is elégedett vagyok, a 10-zel már kevésbé, de használható. Igazából a probléma gyökere az appkínálat mennyisége-minősége, de ezt sokszor leírták már sokan. Ha az ember ezt elfogadja (vagy kénytelen elfogadni, mint én), akkor a legtöbb készülék valóban nem sok panaszra ad okot.
Jut eszembe: valaki járt úgy, hogy autós kihangosítóhoz csatlakozva 2-10 másodpercre megszakad a Bluetooth kapcsolat, majd visszaáll? Az 532 egyáltalán nem csinált ilyet, az 550 minden nap, ugyanaz a 2 build volt fent mindkettőn (utolsó hivatalos, 6xx illetve insider release ring .726). Mindkettővel ugyanaz/volt a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz joysefke #89670 üzenetére
"app menüjében semmiféle opciót nem látok arra, hogy a titkos kulcsot exportáljam, vagy hogy az üzenetváltásokat mentsem" - Ez a Windows Phone, ami alkalmazás működik is rajta, az is funkciószegényebb a másik két platformhoz képest.Megszoksz vagy megszöksz... (Az adatok alapján a többség a szökést választotta)
-
scyllarus
veterán
válasz st3v3np3t3r #89661 üzenetére
Ott pont azt írják, hogy ezentúl elérhető lesz (nem lesz többé gond a kapcsolódással)
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz joysefke #89648 üzenetére
Ha már legyalulod, érdemes WDRT-vel csinálni.
Ha már úgyis ráereszted, kipróbálhatod előtte a 10-et.
De nem kapott hivatalosan 10-et a 920, 925 sem. Valami oka csak van.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz domojko #89641 üzenetére
"Szerintem a WP10 nem kezeli az SD kártyákat," - Én pl. erre reagáltam. Ez így biztosan nem igaz. Vagyis pont akkora az igazságtartalma, mint a fórumtárs válaszának. Ha jól rémlik, a WP7 még nem is engedte az SD kártyák használatát, simán lehetséges, hogy az utólagos beleszerkesztés nem sikerült tökéletesen. Lehet, hogy van benne igazság, de általánosítania neki sem kellene.
-
scyllarus
veterán
válasz EQMontoya #89627 üzenetére
Én többször visszamentem 8.1-re, de végül 10-zel használtam.
Az amúgy sem túl acélos appkínálat 8.1-en tovább szűkül. Nekem a nem éppen bivaly hardveren (532) nem volt gondom a 10-zel, szóval azt mondom, megéri váltani. Mostanra elért oda a 10, hogy funkciógazdagabb a 8.1-nél, és együtt lehet élni a hülyeségeivel is."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Szintén 2 W10-es telefon után (az egyik 8.1-ről frissített, a másik gyári 10) mondom, sok baj van a rendszerrel, de az SD kártyára sosem panaszkodott egyik sem.
-
scyllarus
veterán
válasz Kin Tan Te #89588 üzenetére
Nem nagyon nézek youtube-t a telefonomon, lehet, hogy sok szempontból nem ez a legjobb program, nekem a Tube Pro van fent, az megy lezárt képernyőnél.
-
scyllarus
veterán
válasz SOAD19 #89549 üzenetére
Nem lehet, hogy akkor még nagyon preview 10-es volt fent, amikor 8 lett HR után?
Én a tegnap meghalt 532-esemen csináltam HR-t, 8.1-gyel jött ki, 10 volt fent és HR után is a 10 maradt.Kin Tan Te: sajnos nyelv- és régióváltással oldható meg a dolog. Ha működik a Cortana, megy a Quiet hours opció is.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz aprokaroka87 #89531 üzenetére
Most frissítettem a Filmek +TV-t gond nélkül, 550-en.
-
scyllarus
veterán
Ha csak a kijelzője sérült, de működik maga a teló, akkor PC Suite-tal le bírod róla menteni a számokat.
Vagy a felhőből Gmailra, és onnan exportálható. A lényeg, hogy nem úszod meg a konverziókat, de a végén át tudod rakni.
Próbálkozni kell, mit fogad el a pótteló, van a neten egy csomó ingyenes konverter program, azokkal lehet bűvészkedni.
Régen csináltam ilyet, nem rövid és nem is szórakoztató, de ha kellenek a számok, ez marad"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Partyface007 #89385 üzenetére
Nekem is megy mindkettőm, no insider, 14393.693 verzió.
-
scyllarus
veterán
Nekem ott van az utolsó sorban a duplakoppos ébresztés. Én 8.1-ről frissítettem.
A 10-zel kijött telefonokban eleinte nem volt benne, de úgy tudom a anniversaryvel belekerült azokba is.
A zenékre: mozgasd át usb kábelen számítógépre, majd vissza, úgy látnia kell."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #89328 üzenetére
Az asztali W10 a legstabilabb Windows, amit valaha használtam, pedig a 7 béta kora óta fent volt nálam, és elégedett voltam vele.
Persze az Edge, saját képnézegetője, stb. ilyesmit sosem használtam, arra vannak jobbak."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
A kommentekben van a lényeg: Windows Central
-
scyllarus
veterán
Már dolgoznak rajta
Fast Ringre kijött a 15007-es build, egy csomó felhasználónál fagyásokat, újraindulásokat okozott. És mi volt a megoldás: törölni kellett a FB appot, és azóta hibátlanul mennek a telók."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Bár kicsit sarkított.
Többieknek: évek óta erről szól a platform, hogy oké, még nem az igazi, de majd ha jön a megváltó WP8/10/UWP/Continuum/Surface, akkor milyen jó lesz. Szép lassan jöttek ezek, mégsem lett jobb...
-
scyllarus
veterán
Komment nélkül: Minecraft
-
scyllarus
veterán
válasz bluemirage #89180 üzenetére
És most az új A sorozatnál is mindenki el van ájulva az always on funkciótól, ami ugye az s7-től ered. Persze
Ez a MS: a kitalált/készen kapott jó ötleteiket más viszi sikerre más platformon."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz zsamiatt #89176 üzenetére
Mivel az idelátogatok többsége viszont egyszerű magánszemélyként keresi a következő telefonját, így részükről jogos a felvetés: számukra ez a rendszer halott.
És az üzleti szektor appigényének és a magánvásárlók appigényének metszete is kevés közös elemet mutat, így érthető az appok hiányára panaszkodás is. Kevés vállalati rendszergazda veri az asztalt a MS-nál egy jobb FB kliens miatt. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
"csak ezzel a 2 appal kapcsolatban problémáznak itt oldalakon keresztül." - Mert egyrészt ezek a legnépszerűbbek, másrészt más külső app szinte nincs is wp-re
"Mennyire életszerű, hogy az van kiadva a programozóknak, hogy vacakul működő programot készítsenek?" - Te sem dolgoztál még fejlesztőként, gondolom. Nem az van nekik kiadva, hogy vacak legyen, csak az allokált erőforrások és a ráfordítható idő van limitálva. Az első demó után megkapják, hogy ez jó is lesz, 1-2 nagyobb bugot még javítsatok ki azt jólvanazúgy.... Arról nem is beszélve, hogy ugye IOS-ról portolták, a port után megnézték, és csak azokat javították, ami indulást akadályozott, vagy alapvető funkciókat nem engedett. Optimalizálásról, a többi platform időközbeni fejlesztéseinek integrálásáról már szó sem esett.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Tomek979 #89025 üzenetére
Hát, ha eltűnik, akkor nem kijelző.
Igazából nem tudni, mi okozza, de többféleképpen is eltüntethető. Nekem valamelyik W10 build óta nem jött elő (szintén 532)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Tomek979 #89020 üzenetére
Ez melyik teló, 435/532? Azokból sok csinált ugyanitt egy egydotos vonalat, ami magától/újraindításkor/HR-kor elmúlt.
Ez azonban komolyabbnak néz ki, szinte biztos, hogy a kijelző ment tönkre. Újraindításkor is látszik a bootlogón? Az biztosabb jele."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Kopnak ki a WP 7-es, 8.1-es mobilok [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest