- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
válasz csipszikutya #53309 üzenetére
Mindenhol vagy csak a facebookon? Mert ha igen, akkor a weblap hibaja. Egyebkent ha jol emlekszem, nekem is csinalta.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Polllen #52192 üzenetére
Ha okosan meg van oldva, egyaltalan nem kell, illetve csak nagyon abszurd esetekben. Van egy képek, egy videok, egy szovegek app/"mappa" itt mindent megjelenit ami a telefonon van olyan kiterjesztesu file, akarhol is van. Amivel meg nem tud mit kezdeni, az meg egy masik mappaba kerul, es mondjuk ki lehet valasztani bongeszoben file feltolteshez.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz hülyegyerek #51812 üzenetére
Találkoztam már olyan kínai (igaz pofátlan nagy árréssel, boltban eladott) töltővel, amire Micro USB volt írva, mégis kilógott a csatlakozórésze a telefonból.Meg a leggagyibb műanyag. Szerintem kínából is kb ilyeneket lehet rendelni. Persze, nagyobb értékűt kell rendelni, és akkor nem lesz sz*r... Kitudja, lehet mégnagyobbat nyernek rajtad a szarjaikkal.
-
gyurkikrisz
őstag
Kerdes: Az 530-ban ugye csak 4GB tarhely van. Namost nekem korulbelul 5 giga az a tarterulet amit a telefon maganak tart fent (rendszer, egyeb mappa), akkor az 530-on hogy fog egyaltalan a rendszer elferni?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz br.rak #51121 üzenetére
Igazábol mindegyik felsorolt problémád elviselhető. A telefon egyébként is csak az árcédulát nézve véleményezhető. Mert ennek az a fő pontja.
egyébként:
Kamera - nem mindenki akar mesterien fotózni telefonnal, egy egyszerű képre ez is jó.
Háttértár - veszel egy 128GB-os SD kártyát, problem solved forever
Gombok - nem feltétlenül akkora visszalépés, ha azt nézzük hogy néhany csúcstelefonban is szoftveres gombok vannak.
Kijelző - hát ezt ahogy nézem fel kell áldozni az ár oltárán.[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
Ertjuk, szoval mert nincs eredmenyek.com app, ezert a szoftver kinalat egy nagy nulla.
Egyébként tényleg nem egy nagy szám a kínálat, de egy alakalmazásból ne vonjunk már le komolyabb tanulásgot.
Dave: Nekem is ez volt az első észrevételem hogy miért egy xperia z-vel az aláírásában sérelmezi
[ Szerkesztve ]
-
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Воланд #50954 üzenetére
Egyebkent az hogy van, hogy egyes updatek (pfd) siman johet szolgaltatoi jovahagyas nelkul, a hivatalosnal meg meg kell varni mig a szolgaltato kidobja? En nem gondolom hogy ez a rendszer megvalosulhatna. Aki szerencsesebb egy updattel elobb jar mint mas... Most is menmyi tokoles volt a Cyan kiadasval. Olaszorszag megkapja, magyaro. egy hettel kesobb... Ha kiadnak minden telefonra egyszerre, talan jo lenne.
mostani modellek frissithetosegerol valami hir?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz confuser #50791 üzenetére
Hozza kell tenni, hogy ez a kezdoar, siman mehet lejjeb egy honap alatt, es azt sem erdemes elhanyagolni, hogy az edigital hivatalos nokia partner, szoval naluk fog a legvastagabban a ceruza arazasnal. Es meg azt is hozza kell tegyem, hogy szolgaltatoknal nagy esellyel olcsobb lesz, akar kartyasan is.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Bogyó bá' #50574 üzenetére
Azert nem feltetlenul rossz, az hogy angol nyelvhez van kotve a Cortana. Ha egyszer angolul akarsz tarsalogni a telefonoddal, akkor azon a nyelvi szinten is kell legyel, hogy angolul hasznald a telefonodat. Meg egyebkent sem tunik szamomra kifizetodonek egy magyar nyelvu telefonban engedelyezni a kizarolag angol Cortanat. Ezzel megkimelve magukat a sok "miertnemtud magyarul" reakciotol.
Nem nagy aldozat US-re rakni a regiot, (talan jo dontes is a magyarok degeneraltsaga miatt a store-ban), es ha Cortanazni akarsz, akkor talan csak tudod angolul is hasznalni a telefonod.
Eloled semmit sem zarnak el, megvan ra a legalis modod hogy használd.
Egyebkent POI-k egy jo ideig nem voltak eu-ban, ami a Cortana mukodeset nagyban befojasolja. (Elvileg mar lenniuk kene, de nekem meg mindig szarik ra barmit is jelezni a kozelemben )
[ Szerkesztve ]
-
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Oppenheimer #50268 üzenetére
Azta. Tudod a Micrososft uzletstrategiajat egy evre elore? Kerlek, avass be.
-
-
-
gyurkikrisz
őstag
Talan ide irtam reggel, hogy nem tud kapcsolodni az aruhaz. Mostanra arra is rajottem hogy a Twitter se megy. Viszont mar legalabb tudom higy nem a telefon hibaja az egesz Telenor baratunk a lassitott netet tovabb lassitotta, ezert a legtobb app mar nem is tudja hogy kapcsolodik a nethez.
-
gyurkikrisz
őstag
Csak nekem szarakszik a Store? Telenor mobilnettel mindenre azt dobja hogy nem kapcsolodok a Store-hoz. Pedig alkalmazasok oldalat betolti, letolteni mar nem tudja oket.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz azigazimoris #49768 üzenetére
A dev-eknek nem mindegy hogy mennyit bír az akksi? De Optimalizálni tudnak a platformra, ha tesztelni akarják max feldugják töltőre, nem mindennapi telóként van meg.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz azigazimoris #49730 üzenetére
Mert arra hamarabb jött a Cyan. De semmi ertelme romolgatni azert a 3 ujdonsag miatt amit a Cyan tud.
-
gyurkikrisz
őstag
Valami komolyabb lista arrol hogy mit is tartalmaz a gdr1 van valahol? Nem a Microsoft altal kiadottra gondolok, mert az hidegen hagy hogy uj kijelzofelbontasok támogatottak. Inkabb egy ilyen user oldali valtozaslistara gondolok, minthogy pl valtozott a radio ikonja stb. Egyebkent a radio ikonja valoban valtozott.
-
gyurkikrisz
őstag
A WP a stabilitás és a laggmentesség oprendszere, de egy Modern Combat 5 telepítéstől már a régi droidos telómon éreztem magam
-
gyurkikrisz
őstag
Akinek Cyan van fent, megy IE-ben az alapertelmezett google kereses?
-
-
gyurkikrisz
őstag
válasz legiaap #48629 üzenetére
Még mindig nem kaptam választ arra, hogy miért kell több app, egy feladatra, ha van egy ami tökéletes rá. Csak el poénkodtad hogy így meg úgy, de VALÓS válasz az nincs. De legalább leírtad hogy nekem nem javaslott váltanom. WP topikba csak ilyenért jársz? Mint a tegnapi "google play nem vírusos" hsz-ed 920 topikban, ami egy bődületes nagy baromság volt.
Catroot: Érdekes, eddig nem nagyon olvastam wp topicban arról hogy a moliplayer rossz.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Ádám16 #48597 üzenetére
Akkor jól gondoltam azt hogy el vagyunk kényeztetve... Igaz hogy mindhárom beta, de más fejlesztési fázisban tartanak, szerintem a lockscreen van a legkorábbi stádiumában, ezért fordulhat elő hogy gyenge. Mert BETA. A rendszer egyik még kezdő stádiumában járó, (kitapasztalatlan?) újdonságára épít, nem csodálom hogy nem perfect.
legiaap: Moliplayeres peldadat nem ertem. Ha egyszer jo, akkor minek kene mas? Mert nem mondhatod azt, hogy barmi KRITIKUS hibaja lenne, ami nem tenne jova. Vagy az a baj hogy fizetni kell? Akinek volt penze telefonra, legyen penze appokra is. Siman megadok egy Angry Birdsert 200 forintot, ami droidon igyenes, mert nem nagy ossszeg, legfeljebb masnap nem tomok be egy jo sutemenyt, hanem Angry Birdsot veszek belole. Nem nagy dolog. Es szerintem exclusive appnak siman betudhato mondjuk a videoszerkeszto, mert droidon nem talatam normalisat, ezek meg eleg sokat tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz alevan #48506 üzenetére
Ez mind szep es jo, csak o a jateklistat is updateli, mert azt se tudom nezegetni update kozben. Azt meg minek? Nehez azt megtanulni neki mi van fent a telodon? Illetve offline is ugyanannyit updatel mindent, amit abszolut nem ertek.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz btudos #48497 üzenetére
Ja, csak fasznak van kedve bamulni az updating feliratot az alkalmazasban, amikor nem is updatel semmit. Mert mit updatelne? A jatekok listajat? Amik rajta vannak a telon? Na ne viccelj mar. Meg az alkalmazas is laggol ugy ahogy van, de ez a laggmentes WP.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz btudos #48495 üzenetére
Kituztem startra a jatekokat, hogy mostantol onnan nyitom meg a jateokokat, de egyszeruen szornyu app. Az hogy van splash screen meg oke, de updateli a jatekok listajat miután betolt (minek?), es azutan is lassu. Ezt kene fixalni.
-
gyurkikrisz
őstag
Aki PfD-s, és kijött/kijön majd neki a Cyan, az megvárja ameddig PfD-vel is elérhető lesz az update, vagy downgradel?
-
gyurkikrisz
őstag
Aki használ cortanát, annak megjött a Foursquares update? Nekem meg mindig csak a Binget hozza be helyszolgaltatonak.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz br.rak #48314 üzenetére
Ha már az ajánlásoknál tartunk, én ajánlanám a Jollát, az egyik legfelkapottabb rendszer mostanában. Jövőre már 10-20% körülre várható a részesedese, 2015-ben eljön a Jolla éve
Oppenheimer: [link] elég változóak az érzéseid a telefonnal kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz martinkeet #48210 üzenetére
Az az alternatíva nem mindig teljes értékű
Pikkolo: Eddigi gdr-ek se voltak vilagmegvaltoak, ne varj sokat.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Oppenheimer #48205 üzenetére
Annyi kinai gyarto van ki tudja melyik melyik
Btw egyre tobbet jarsz wp topikokba, megse akkora kiraly a mijuji?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel topik
- Mindent a StreamSharkról!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik