- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #19327 üzenetére
A lényeget tekintve ezt írtam le, nulláról látványos % mutatókat lehet nyerni, és mivel specifikusan tudjuk, hogy a WP fő motorja a Nokia, amely ugye kukázta a Symbiant például, akkor nem gondoltam, hogy ezt külön ki kell emelni, hogy minek és milyen helyére lehetett egy kicsit benyomakodni.
Alapvetően azt azért látjuk, hogy általánosságban nem WP lopja el másoktól a piaci részesedést, hanem az Android nyomja agyon a konkurenciát, amelyekből kihulló morzsát szépen felcsipegette MS-Nokia páros (elsősorban).
De lassan elérünk oda, hogy a nagyok elé kell állni és megcibálni a bajszukat. Ez pedig nem könnyű.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #19324 üzenetére
A lényeg amit érteni kell, hogy voltak akik kihullottak (Symbian pl), annak a rését be lehetett tömni - teljesen nem sikerült, mert ugye az Android sosem látott mértékben növekedett, és a iOs is novekedett valemennyit, de így is maradtak üres szlotok.
Ezek viszont lassan betömődnek, nem sok elhullott hely van már amit az others és a BB-től el lehet venni. Szóval valakitől még piacot kell nyerni, jellemzően az Androidtól és vagy az iOS-től.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Na, a sok droid meg reménykedik majd... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz daniel909 #19274 üzenetére
Hát egészen más fogalmaink vannak a randáról. De ízlésről ugye ne vitázzon senki.
Szerintem kurva jó és legalább annyiból igazibb, hogy ez a MS saját konceptje - bár valszeg sosem készült el.
-
Blyan
félisten
NA, az első dolog, amiben jobb a Google Play, mint az Appstore. Itt nincs Le Mans app, ott meg több is.
-
Blyan
félisten
Amúgy gondolkoztam ezen a Nokia felvásárláson... talán nem is lenne rossz, mert a Nokia részlegen biztosan többen törnék magukat a szoftveres részek hangolásán, ergo a WP fejlesztésére is.
A Huaweinél mindenképpen jobb lenne.
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18724 üzenetére
Akkor passz.
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18722 üzenetére
De nem is látszik, hogy ismeretlen kötet?
-
Blyan
félisten
válasz enginev3.0 #18720 üzenetére
Egy próbát azért megér, nem?
Anno még Wii fájlrendszerre formázott lemezt is simán kezelt, ezért mondom, hogy próbacseresznye.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18718 üzenetére
A Sajátgépen nem is ismeri fel, de a lemezkezelő alkalmazás nekem eddig bármit látott, és kezelt, ha más nem formázni lehetett.
Próbáld ki, menni fog.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18715 üzenetére
Ettől még a lemezkezelőnek látnia kell, bármilyen formátumban is van.
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18713 üzenetére
Ez nem azok, hanem az. Sajátgép/Számítógép jobb klikk, kezelés, megnyilik a Számítógép-kezelés, majd azon belül Lemezkezelés.
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18711 üzenetére
Egyébként a PC-n Computer management, Disk manager sem látja ismeretlen partíciónak és hagyja formázni?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz MasterMark #18695 üzenetére
Ez a képen jól látszik... Amúgy 900-on nem megy?
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #18687 üzenetére
Ó, ez az iOS féle auto correcthez képest sehol sincs. Menő kifejezéseket és szavakat talál ki helyettem.
-
Blyan
félisten
Quad-core Nokia with WP8 shows up in GFXBench scores
Szerintem kamu.. .Van egyáltalán négymagos SoC Adreno 305-tel?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #18359 üzenetére
Cserébe az iPhone imázsa nem is volt a színes multicolor kínálat, így tehát ez nem túl jó összehasonlítás.
Másrészt, mert egy tesztelőoldal hiányolja a színeket és a negatívum közé sorolja, méga: a teszt nem lesz negatívabb hangvételű
b: még csak nem is húzza a le a telefont emiatt.Szerintem egyszerűen csak túlreagálod... Vagy túl komolyan veszed. De ez a Te dolgod, persze.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #18016 üzenetére
Jah, vennem kell megint egy Wp-t.
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #18014 üzenetére
De húzó cím, a Xbox eladásokat is nagyon megdobta, itt is régóta elkélt volna már egy ilyen.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #18005 üzenetére
Szerintem nem szépség kérdése, sokkal inkább praktikus. Nekem nagyon tetszik, pont az említett szempont miatt.
(#18004) pushalias
Há hogyne, legyen meg a jóság!
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Flashback #17996 üzenetére
Annyira utálom ezeket a képeket. Ha szivárogtat, akkor tegye rendesen.
Egyébként telefonról sem túl bonyi linkelni (főleg ha nem mobilnézetben használod a fórumot), nyomd meg a félkövér gombot, cseréld ki a B betűket L-re, és az első L után kettőspont és a link, a ] [ közé pedig elég annyit írnod link
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Dinter #17951 üzenetére
Ronda? Én nem látom az EOS-t, Te igen?
Psychonaut
Nem hiszem, hülyeség lenne. A 808 is legalább 3 színben van a piacon, miért pont egy Lumia (amelyek mindegyik 3-5 színben pompázik) lenne csak egyszínű.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz CyberPunk666 #17779 üzenetére
Elolvastam, köszi!
-
Blyan
félisten
válasz CyberPunk666 #17777 üzenetére
Na és milyen az 520?
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #17708 üzenetére
Aki nem vállalja, nem is igazi férfi!
-
Blyan
félisten
válasz Воланд #17258 üzenetére
Nekem elég lenne, Te meg úgyis a Omniaddal mész nyugdíjba.
Amúgy tényleg úgy lenne értelme, ha fhd.t megvárnák vele, én azt hittem így tesznek. Persze még lehet.
Viszont érteném, ha mégsem. Nem kell minden puskaport ellőni a következő évekre.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
EOS rumor
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!