- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #11018 üzenetére
Az egyik NCS-el a másik Zune-al lett feltéve. Úgy látszik az MS meggondolta magát és bemutatott a Google-nek. Szóval aki akar magának Google keresőt azt tegye fel NCS-el a 7.8-at.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Воланд #11000 üzenetére
Ennyit találtam hirtelen.
"The remote and microphone are supported by iPhone 3GS, iPod nano (4th and 5th generation), iPod touch (2nd generation), iPod classic (120GB/160GB), and 2009 models of MacBook, MacBook Pro, and Mac Pro
- The remote is supported by iPod shuffle (3rd generation). Requires latest iPod software
- VoiceOver is supported by iPod nano (5th generation) and iPod shuffle (3rd generation)
- Voice Control is supported by iPhone 3GS and iPod touch (Late 2009)
- Volume control functionality is not available with BlackBerry devices"
Plusz a gyártó honlapján az van, hogy Windows 8 kompatibilis. De hogy ez mit jelent
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz btudos #10954 üzenetére
Az jo, mert nekem van egy komplett uj hazam, hozza es full fem az egesz keret. Azert vettem, mert a regit szetbarmolta az elozo gazdaja, leejtes, serules stb es az is fem volt ahol lepattogzott rola a festek vagy megutodott.
-
Lall
veterán
válasz pushalias #10852 üzenetére
Huzigáld csak. A másikat már így megvénülve csak ritkán huzigálhatod.
exileee: Az jó, mert az omniákra pont megjött huzigálás nélkül. Amúgy meg ezek a hírek, pletykák kb. ennyit is értek, mint láttuk.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz pushalias #10849 üzenetére
wpcentralon vagy wmpoweruser-en írták, hogy HD7-re is felment. Nameg ha a lesajnált Optimus 7, amiről az LG kijelentette, hogy nem támogatja és a Dell, aki kiszállt a telefon businnesből is megkapta, akkor szerinted pont a Surround nem fogja? Tegnap este vagy 60x próbáltam. Nem sikerült. Valaki írta, hogy túlterheltek lettek a szerverek. Ma reggel első próbálkozásra beadta.
-
Lall
veterán
válasz pushalias #10827 üzenetére
A random avatarcsere helyett rángasd inkább a netkábelt (coitus interruptus). Ha a lesajált Dell-emre elő tudtam csalogatni a frissítést, akkor neked is menni fog a SS-edre (Super Surroud). És figyelj oda, ne a Surfaceről ábrándozz. Jóhogy nem azt írtad, hogy a pin@ra nem érkezett frissítés.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #10610 üzenetére
Akkor minden doksi megnyitás után csinálj egy resetet.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Geri89 #10501 üzenetére
Latom ketten is utaztok ra. Nokia Care Suite-al ra lehet probalni. Download modba ha bemegy van esely ra, hogy tudsz ra tenni szoftot es elindul
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #10463 üzenetére
Kitől, Ballmertől? Nincs is még.
Viszont egy surface-re lehet benevezek valamikor, ha isten és Dagobert bácsi is úgy akarja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #10449 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Az "eredeti" szögletes koncepció a nyerő nálam. De ha a Samsung fogja gyártani nem veszek.
(#10454) woland: Én is ugyan ezen elmélkedem. Volt ilyenről szó?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #10339 üzenetére
Júdás!
woland: Úgy is csődbe mennek és az MS megveszi őket.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10150 üzenetére
[ Módosította: mukibuci ]
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10147 üzenetére
A csv kódolását állítsd át UTF-8-ra.
-
Lall
veterán
válasz Jones528 #10124 üzenetére
Az eladónak ne mutogasd a telefonod. Örülj ha felismeri, nem hogy tudná mi az a 7.8-as frissítés. Egy szervizesnél vagy Nokia Care-ben érdemesebb megkérdezni.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10083 üzenetére
Nem kell átrakni semmit sehova, elég csak migrálni. Mindened megmarad. Vagy új fiókot akarsz?
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10081 üzenetére
Hajrá. Amúgy a live id-d magyar? Ha sokat hallgatsz zenét és érdekel az 1 hónapos ingyenes zeneletöltés, akkor (is) érdemes migrálni. Én a 7.8 felpakolását és a migrálást egyidőben végeztem. Van a bingben (keresőgombra) zenefelismerés, majd ha megtalálta az egyből letölthető a piactérről. Igaz csak Zune-al és telefonon és xbox-al tudod hallgatni, mert védett.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10079 üzenetére
Aztat nem. Igazából nekem nem hiányzik, persze ez azokat, akiknek igen, nem vigasztalja.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10077 üzenetére
Bt filekuldés pl. külön appként letölthető. Bing háttérképek a kezdőképernyőn, több lapkaszín és nekem azt az egy bugot is ami volt, eltűntette a telefonból. Viber, WhatsApp nálam tökéletesen megy.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10075 üzenetére
Elvileg felül, de a Zune backup után én megcsinálnám helyedben a szolgáltatóhoz tartozó 7.8 frissítést.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10071 üzenetére
Attól még nem lesz 7.8-ad.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10069 üzenetére
De miért azt? Van a telefonodhoz megfelelő. Csináld végig a Care Suite-al előlről, legalább a product code-od is visszaáll az eredetibe, így szvsz a garival sem lenne gondod. Ha gariba viszed a Nokia Care-ek már 7.8-al adják vissza. Sőt a Telenor az új 800-asokat már azzal árulja.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10066 üzenetére
Mert, most mit használsz? 710-ed van ugye? Miért nem teszed fel a hivatalos 7.8-at Nokia Care Suite-el? Migrálnál US vagy UK-re, ha még nem tetted meg, igényelsz egy 30 napos Zune Pass-t és újra beleszeretsz a telefonodba. Kell ennél több?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Pttypang #10036 üzenetére
Egesz nap be volt kapcslolva es akiktol akartam megkaptam az üzenetet. Volt, hogy edge-n hasznaltam, mert kozben szaladgaltam a varosban. Ettol még persze másnak lehet szar.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10021 üzenetére
Reg hasznaltam fb chatet, mert... Viszont valamelyik nap szuksegem volt ra, hogy onlany legyek es bekapcsoltam. Hibatlanul mukodott.
-
Lall
veterán
De ez kb. semmi. És a második válaszban ott van, hogy a Tangot sem kapja meg, pedig ott van a telefonomon. És kérlek, engedd már meg, hogy reménykedjek.
-
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #9731 üzenetére
Nagyon jól látod. Nem zárolhatom mindig. Ígyis felrótta tegnap, hogy minek csináltam neki külön fiókot, meg a fasznak titkolózom, stb... A gyanú árnyékában.
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #9727 üzenetére
Külön van, nem vagyok hülye. De ha kimegyek sz@rni, enni, inni nem jelentkezhetek ki mindig az enyémből, márpedig a beépített fb chat és email... Ugye megértesz bundás?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #9718 üzenetére
Rommátöltöm magam hétvégén. Nagy lapkán ezek az album artok valami eszméletlen jól néznek ki. Sőt, ha beállítod a lock screenre ott is jól mutat.
maciiiiiiiiiiiii
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
A Zune Pass-hoz. A letöltött tartalmakat csak Zune és telefon (gondolom XBox is) tudja lejátszani, ami nálam mondjuk nem gáz, mert csak ezeket használom zenelejátszásra. Pl. kocsiban telefon aux in. A letöltött tartalmat másolni (gondolom ezzel a terjesztést akarták elkerülni) nem lehet és csak a saját live azonosítóval rendelkező és bejelentkezett készülékekekn lehet lejátszani. Nem rossz ez így sem. Gondolom ha megvásárlod külön, akkor tudod id nélkül lejátszani, másolni.
Kérdés: Hol tudom megváltoztatni a Player782354723482 nevemet valami informatívabbra?
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
Hat akkor ez az ingyenes hónap aktiv zeneletöltögetéssel fog telni. De mint mondtam, azutan is megeri majd a havi ~1500Ft-ot.
mukibuci: Mi meg a balkán
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #9648 üzenetére
Én is!
pzstm: A "megvasarolható" szó mit takar? Már nem megvásároltam? (nemértem)
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
Ez a smart dj mire valósi?
-
Lall
veterán
Ez valóban "User Experience". Így kéne működni mindennek.
Assdak: A zenék jó minőségűek, kb. mint bármelyik netes zeneáruházba.
woland: Ha kiszámolod kb. 1500 forint havonta és nem kell szenvedned (lopnod), ha valamilyen zenét akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Áááá rommátöltöm magam. Amúgy utána lehet megveszem az 1 évest. K.jó dolog. Nem hiszem, hogy a mi régiónkban erre nem lenne fizetőképes kereslet
Maateeo: Igen. L-900-ra, mikor még nem volt, feletettem a Közép-Európai függetlent, most megnéztem Care Suite-be, hogy van -e már Telenoros (van) és feldobtam, hogy visszaállítsam az "eredeti állapotokat".
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Tegnap unalmamban feltettem a Telenoros 7.8-at, hogy az eredeti product code-ot visszaállítsam és hamár így esett mindeközben migráltam is UK-re. Sikerült a Citbank Master Cardomat is regisztrálni, úgyhogy minden csúcsszuper. Az egy hónapig ingyenes Zune Pass, pedig hab a tortán. Nagyon jól virítanak az albumborítók a széles lapkán. Kérdés. Az egy hónapos ingyen Zune Pass alatt akármennyi albumot, zenét letölthetek ingyen?
-
Lall
veterán
Mi ez a nagy migrálási láz? Ennyivel többet adna? Visszamigrálni lehet, ha nem jön be? Rommámigrálom magam...
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #8708 üzenetére
Sajnálom, hogy nem megy a farmerama, de beszélj privátba Oppenheimer-el, Ő a forum farmerama szakértője. Lehet, hogy személyesen jobban tudna segíteni, mint így. Érdemes megkeresni, nagyon segítőkész.
-
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #8692 üzenetére
Mar hogyne lenne vissza ut. A Nokia Care Suite-ben ott figyel a regi verzioszamu Telenor-os (es egyeb) firmware. Le is toltottem, hogy vissza tudjam tenni ha gubanc van a telefonnal.
Liudvikas: Többet én sem, de ezt feltettem, mert hivatalos Nokia szerverről van és ha véletlenül jön frissítés még akkor sincs gobd, mert a Zune is tudja frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #8690 üzenetére
Hát, ha lehuzza vagy megszakad a kapcsolat biztos lehet. A Dell-em is ugy basztam el, hogy rossz cab-et töltöttem rá és felülírta a bootloadert, aztan csak Dell logo. De ki az a szerviz aki a teglabol meg tudja/akarja allapitani, hogy mitol lett tegla? A Dell-t is csereltek ujra (igaz az Nemetorszagban volt). Szoval persze, mindenki csak es kizarolag sajat felelossegere csinalja a dolgot, de ha odafigyel es koveti normalisan a leirast, nem lehet baj szvsz.
Anno az SGS-eket is vittek visszafele a topiklakok, mindenfele ganyolt, fozott rommal es soha nem utasitottak el a garanciat. A szervizesekkel csak hatarozottan, mar az elejen felhaborodottnak kell lenni, hogy bekrepalt ez a szar.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
válasz Szabcsika24 #8682 üzenetére
Ne hagyjon alább. Nagyon egyedi a hibád, sajnos kifogtal egy olyat ami összehanyta magát. Ilyen bármelyik platformon előfordul.
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #8653 üzenetére
Asszony holnap veszi át a fehéret az új munkahelyén. Jó hülye vagyok, hogy ezt ajánlottam, ha megtanulja kezelni a seggemig kell dugni a sajátom.
-
Lall
veterán
válasz HawerKing #8604 üzenetére
Megy Win8-on én is ott csináltam. Kell neki neki net freamwork meg ilyenek, de azt ki is irja és odairanyit az ms oldalara ahonnan letolthető.
-
Lall
veterán
Kevés helyet tud (Debrecen), de megy. Magyar minden, kivéve a keresés nyelve. Helyadatok használata be van kapcsolva es a bing keresősáv alatt kiírja, hogy Baktalórántháza?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #8471 üzenetére
Ez a "közeli helyek" lenne a bingben? Mert nekem az megy.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #8460 üzenetére
Hagyjad mar azt a szart. Nem beta, hanem alfa. Nokias Viberrel meg semmirol nem maradtam le. Ez a hulladek viber messengert nem ertem, hogy engedtek fel a piacterre.
-
Lall
veterán
Ritkán használom a Facebook-ot, de múltkor meggyűlt a bajom egy képfeltöltéssel, mert nem tudtam feltölteni abba az albumba ahova akartam. Ha megadtam egy már létező albumcímet megcsinálta ugyan azzal a névvel az új albumot és oda töltötte fel. Ha belépek az albumba onnan nincs opció a képfeltöltésre (vagy nem találom). A szar csetet mindig reszelik, de sosem jó. Mark barátunkék már úgy túlbonyolították, hogy nem tudják hol tartanak. Pedig emlekszem, hogy mikor még az Omniám volt NoDo-val és online voltam a beépített chaten csak úgy jöttek az üzenetek azonnal. Most meg... Én már egyátalán nem használom. Valamit nagyon elbaszarintottak szerver oldalon vagy az ms nem követi őket nem tudom, egy biztos, szar.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Én ezt nem értem... Ma WhatsApp-on kb. 600 üzenetet váltottunk a haverokkal. Volt, hogy másodpercenként pittyegett a telefonom 10 percen keresztül, mig ezek az állatok üzengettek én meg vezettem. Majd minden nap így nyomjuk. A (Nokiás) Viberrel is szoktunk. Magyarul tökéletesen működnek. Akkor ne mondja már nekem senki, hogy a szaros Facebook értesiteseket nem lehetne normálisan megírni. Szerintem egy halom túlbonyolított trágya lett az egész face. Most pl. lesz benne már üzenetrögzítő, meg voip hívás, hogy a skypot lenyomják. Hát kiváncsi vagyok...
-
-
Lall
veterán
válasz zozzzzzzzzzz #8328 üzenetére
Addig rangatjak az oroszlan bajszát (MS, Aplle), míg fel nem dühödnek és...
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #8326 üzenetére
Jelentkezz ki és be. Tegnap nekem is meghülyült. Mostanában, hogy farigcsálják a live-ot, annyit szarakodik. Néha pl. nem tudok skydrive mappába sem belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!