- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
A vezetéknélküli töltőt nem kell minden nap kihúzni ám
Munkahelyen rohadt hasznos. Bemész az irodába, rádobod a telót, visszaérsz megbeszélésről, rádobod a telót,stb.
Ha hívnak, csak felveszed, nem kell lehúzni róla a telefont.
És nem kell dugiszálni, egész nap töltve van, kényelmes. -
BiP
nagyúr
válasz
tomboy0013 #56537 üzenetére
Minden BlackFriday-es termékből csak 1-et lehet venni.
530-nál persze ez kikerülhető úgy, ha különböző színűeket veszel.Én hajnali fél 4-kor még megnéztem mobilról az oldalt (milyen hasznos, ha valakinek kisgyereke van
), kiválogattam pár cuccot, de igazán átgondolni meg utánanézni nem volt időm. Szerencsére úgy igazán "kelleni" nem kell semmi. Csak azért, mert olcsóbb, meg nem fogok költeni felesleges dologra. Bár 1-2 cuccot jó lenne megcsípni, ami ilyen jó lenne ha lenne,
de így, hogy nem elérhető az oldal, hamar elfogynak a cuccok, inkább nem fárasztom magam vele.
Annyit nem ér.
Gyakorlatilag virtuális tülekedés van. Ugyanaz megy, mint a boltban, nem jutunk be, rohanni kell az áruért, nincs idő átgondolni, stresszes az ember stb. Így nem látom értelmét
(#56540) pzstm: Azt én is kinéztem, de a fene tudja, hogy tényleg jó egér-e valójában.
Végülis 2 egérre most szükség lenne otthon, de az pont nem nagy tétel. -
BiP
nagyúr
válasz
tomboy0013 #56533 üzenetére
Nem az oldaluk szar, hanem a terhelés nagy.
Gondolom mindenki rácuppant. Pedig állítottak be újabb szervereket is pont erre a célra a várható terhelésre. -
BiP
nagyúr
válasz
kolosanyi #56319 üzenetére
Mi? Az, hogy eladják, és profitot csinálnak belőle. Mi más lenne?
De ez várható volt. A gyártásba nem mennek vissza, de a brand elég erős, hogy ebből még csinálhassanak még pénzt. A telefonos rész kivásárlása óta amúgyis az Android felé fordultak.
(Z launcher, Here)Amúgy 5.0-ás Lollipop lesz rajta.
De az még nem derült ki számomra, hogy ki fogja gyártani. Csak egy OEM gyártó lesz, vagy többen is licenszelik-e?
(#56322) junior11: Köszi. -
BiP
nagyúr
válasz
Воланд #56130 üzenetére
Hát ez most engem is mélyen sokkolt
Csodálkozom, hogy valaki komolyan vette a saját nosztalgiáját, hogy majd egyszer a Nokia újra feltámad, 2016-tól blablabla.
---
VLC: Ezt én is várom. Hiába jó a MoliPlayer, de ez kicsit vakok között félszemű a király eset. Jó, de a folderkezelése botrány. (bár amire én használom, arra épp elég, nem halok bele, ha a Camera Rollba kell másolnom a filmet) No meg fizetős is. Nem sok az a 700Ft, de amire én használom, arra meg sok.
Ha a VLC egy hangyányit többet tud majd, mint a beépített lejátszó (Pl. mkv, felirat, file open helye), akkor nekem elég.Desktopon sosem tudtam megszeretni a VLC-t. Sokáig BSPlayert használtam, meg Mplayer-t, aztán amikor már mindenki MPC-HC-zett, akkor én is áttértem. De egy jó ideje már a Splash Playert használom.
VLC-t csak akkor veszem elő, ha valami spéci file-ba akadok bele, az mindent elvisz. -
BiP
nagyúr
válasz
Assdak #55994 üzenetére
930-on és 1520-on a Lumia Camera Classic a korábbi Nokia Camera (4.9) átnevezése.
Az új Lumia Camera (5-ös verzió) az új feature-ökkel meg majd később jön. (várhatóan a Denimmel)A többi telón meg tudtommal már most is Lumia Camera néven fut (nem classic) a Nokia Camera átnevezése.
-
BiP
nagyúr
válasz
valaki_xy #55490 üzenetére
(#55490) valaki_xy + (#55499) gabber01
Jogos a korrekció, ez még nem _az_ a Lumia Camera.
Fontos a verziószám.(#55528) BobTail: Ez nem ér. Nekem 930-cal vagy 1020-szal sincs esélyem ilyen képeket lőni, pedig mindkettőben jobb a kamera
(csak az ujj bénább, ami kattint)
-
BiP
nagyúr
válasz
Dtomka #54638 üzenetére
Nekem is volt QR olvasóm, de az Esponce QR Reader egy ideje nem volt hajlandó működni, amit feltettem helyette - talán QR scanner volt a neve - nyomi volt, elnyújtotta a képet. Bár működni jól működött.
De amióta kiderült számomra, hogy van beépített scanner, azóta letöröltem ezekete.
Ha megnyomod a keresőgombot. (Bing, nyalóka, nagyító), utána alul a szem ikont, akkor elő is jön.
Ha be van állítva a Cortana, akkor pedig a fényképezőből a pötty-pötty-pötty-re, Alkalmazások, és ott a Bing Vision (Bing Árukereső). -
BiP
nagyúr
Fiúk, ha már a WP topikban óráztok, akkor max. erről beszéljetek
microsoft-said-to-launch-a-wearabe-device-very-soon (még ha már volt is, csak kanyarodjunk vissza)
de ne offoljátok tele a topikot. Légyszi.
(főleg ne női órákkal)
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Pttypang #54210 üzenetére
Keresgélés közben olvastam pár tesztet, amiben az ilyen kínai csodákról kiderült, hogy bőven a névleges alatt teljesítenek.
Nekem ez már elég is, hogy ne bízzak bennük, mert gyanítom, ha a kapacitás kamu, akkor a mögötte lévő elektronika sem csúcskategória. Annyira nem vagyok elektronikai mágus, hogy részletesebb paraméterek szintjén tudjam a különbséget, de mint egyszeri vásárló, nekem ennyi elég.
Meg fura is lenne, haNokiaMS alkalmazottként egy kínai csodára szavaznék
ill. konkrétan ezt a darabot beszerezni is könnyebb/olcsóbb volt, nálam ez is mellette szólt. -
BiP
nagyúr
válasz
Pttypang #54197 üzenetére
Csatlakozom Dave-hez.
Én is DC-19-et vettem, és pont az említett okok miatt. Árban persze több volt, mint amit kínait ugyanekkora kapacitással vehettem volna, (vagy ugyanennyiért nagyobbat) - eredetileg Ghoo Power 2200-at nézegettem.
De ez méretben (mind kapacitás, mind méret) pont jó volt. Teljesítményre épp elegendő. Nem ezzel akarom üzemeltetni az autót, de ha épp lemerül a teló, akkor jól jön. Egyszerűen feleslegesnek érzem a 13k-s kapacitást. (főleg, hogy valószínűleg soha nem is tud leadni ennyit)
Viszont nem kell egy külső vinyó méretű dobozkát vinnem magammal. Tegnap pl. elfért a zsebemben a telefon mellett is.
És ami még mellette szól: Itt nem kell izgulnom, hogy tudja-e azt, amivel hirdetik, vagy hogy kigyullad a zsebemben, jó a minősége is. -
BiP
nagyúr
válasz
sweepy #54148 üzenetére
Sajnos nincs.
Létezik Lumiákra egy progi, (Windows Phone app for Desktop), de az csak képek/videók/zenék szinkronizálására, meg a foglalt hely mutatására jó.
A Nokia Suite meg csak az első Lumiákat támogatta, azt is csak korlátozottan. (felismerte, meg frissíteni lehetett, de a megszokott funkciók csak az Asha és Symbian készülékekkel mentek) -
BiP
nagyúr
válasz
Bukk900 #53748 üzenetére
Elsőre azon gondolkodtam, hogy esetleg nem Cortana gomb-e inkább? (A snapdragon 200 nem fogja tudni a "hey Cortana"-t, szóval adott, hogy van gomb rá. - Lumiákon nagyító. ("nyalóka
")
De mivel középen van, lehet, hogy mégiscsak a Windows gomb funkcióját testesíti meg.
Paraméterek alapján olyan 630-730 közé tehető.
Nálam nem játszik, de üdvözlendő, hogy egyre több partner vállal WP-s telót. -
BiP
nagyúr
válasz
hodostamas #53665 üzenetére
Sajnos ez ilyen. De net nélkül nem tudja szinkronizálni a naptáreseményeket a játék.
Nálam hamar repült is emiatt, (no meg persze azért, mert egy idő után átment pay to win-be)
Pedig jó játék.Amúgy hogy sikerült Denimet szerezned?
Vagy a 730/735/830 alapból Denimmel jön már? -
BiP
nagyúr
Ez nálam is előfordul. Az a legszebb, amikor magától ki is javítja
De szerintem a használt szavak gyakorisága alapján is rangosorol, amiatt is feldobhatja.
Ha lesz benne helyesírásellenőrző, akkor ki fogja tudni szűrni ezeket az anomáliákat.(#53613) Dave™: Köszi a tippet, ezt nem ismertem.
-
BiP
nagyúr
válasz
Nagykattt #53436 üzenetére
Azert egy link nem ártott volna, ba mar ijesztegetni akarsz. Ez?
Azon tul, hogy erosen részrehajló es túlzó a cikk, játsszunk el a gondolattal:
Annnak nagyobb esélyét latom, hogy a MS kihatral a telefongyartasbol, mint hogy veszni hagyja a WP-t.
Neki a platform fontosabb, mint a hardver.
Szoval nagyon nem aggódnék. Rengeteg pénze, energiája van a WP-ben, es bar láttunk a MS-tol befulladt projekteket (Zune), ez nem tartozik oda. Szoval no para.
Tobb potenciál van a mobilokban, az ökoszisztémában, nem fogja parlagon hagyni ezt az MS. -
BiP
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #53391 üzenetére
Ha úgy írod, hogy MS-os fiúk, úgy még helyes lett volna, nem szóltam volna a korrigálás miatt.
A lényegi mondanivalóval meg egyetértek, de sajnos a Samsungnál mindig is egy zsákkal több pénz volt ilyenre, mint a Nokiánál, és most a MS-nál sem jött még el a változás ideje ezen a téren.
-
BiP
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #53352 üzenetére
A Graphisoftos fiúknak nem sok közük van a telefoneladáshoz. Mármint nem szemrehányásként, hanem nem ők csinálják.
-
BiP
nagyúr
Nem az értesítések, hanem a háttér-nél kell beállítani a naptárt.
(#53271) SOAD19: Koszi, tok jok ezek.
En a Live Lock Témák nevű appal töltöttem le baromi jokat.(#53250) beachsurferi: En is ezt tudom javasolni. Amikor nem használod, kapcsold ki a mobilnetet.
Otthon ugyis wifizik a telefon, max. megszakad, de nem zabálja le a mobilnetedet. (meg mas sem).
Aztán ha mégis kell, visszakapcsolod. -
BiP
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #53243 üzenetére
Na, az kavart meg, hogy a cikkben 3.2.0.21-et írtak, a store-ban meg 3.1.0.21-et jelöltek. De most már tiszta.
Viszont az még mindig érdekelne, hogy az ilyen cuccoknak hol lehet megnézni a verziószámát. Az appokét még csak-csak (pl. Áruház, előzményekből kiderül), de az ilyen beépített cuccokra (extrák, glance, képernyő, stb.) csak valami updater toollal, vagy normál módon is meg lehet tudni?
-
BiP
nagyúr
válasz
hülyegyerek #53234 üzenetére
Nekem nem tűnt fel, hogy kisebbeké váltak volna. Most is elég nagyok.
-
BiP
nagyúr
válasz
T.Peter #53231 üzenetére
Na, de fura dolog történt. Rámentem az appra, 3.1.0.21 (cikkben 3.2.0.21) van fent, meg is jelent a frissítés gomb. El kellett mennem pár percre, most látom, most már csak megtekintés gomb van helyette, nem tudom frissíteni. (1020)
szerk: mégiscsak frissülhetett, mert újraindítást kért, amikor a glance screent állítani akartam.
Viszont akkor a Store-ban nem is a saját, hanem a legfrissebb verziónak a számát mutatja?
A telefonon lévőnek a verziószámát hol lehet megnézni? -
BiP
nagyúr
válasz
dejaris #53177 üzenetére
A tervezett elavulást megoldják úgy, hogy max. nem mindegyikre jön ki, nem minden szoftvert/újítást adnak ki a korábbi készülékekre.
pl. a Lumia Camera nem teljesen ugyanazokkal a funckiókkal jön a 1020-ra, mint 930-ra, ill. az új modellek újabbak, jobbak, és inkábbb csábítanak az új megvételére, mint agyonszivassanak, mint a WP7.8 esetében. (ahol - ahogy Bobtail is írja - technikai okai voltak)
De korábban mintha már szó lett volna arról, hogy a 8.1-es telókra még kiadják a következő WP-t,
(zárójelben: amúgy de)Azért zavar az egész, mert akkor a zavaros időkben rosszul kommunikált a Nokia, és most mindenki ebből indul ki. Az MS-nek komolyan megváltozott a véleménye a frissítésekről (lásd desktop Windows), szerencsére jó irányba.
Ez legalább annyira beszűkült gondolkodásmód, mint amikor jöttek a hírek az újgenerációs konzolról, és a 360 után mindenki csak xbox720-ban tudott gondolkodni. -
-
BiP
nagyúr
válasz
Gery1987 #53054 üzenetére
A felsorolt igényeidnek a WP maximálisan meg tud felelni.
Az említett alkalmazást inkább nézd meg a WP store-ban. Attól, mert Win8-ra létezik ilyen app, még nem garantált, hogy WP-re is elérhető.
http://www.windowsphone.com/en-us/store
Magyar store.Skype is van, teljesen jól működik.
Netbankos alkalmazással kapcsolatban pedig az adott banknál kell érdeklődni. (legegyszerűbb a weblapjukról megnézni, mire tölthető le) -
BiP
nagyúr
válasz
valaki_xy #52930 üzenetére
Bakker tényleg. Nem gondoltam volna. Biztos a 1020 elétrőísúlyelosztása zavart meg. Sosem fogtam őket egyszerre.
Meg nekem a 820-on volt egy otromba szilikontok, és amikor néha levettem,olyan könnyűnek hatott a telefon. Valahogy az maradt meg bennem, hogy az egy könnyű készülék. -
BiP
nagyúr
Ez a játék készítőjétől függ, hogy felhőbe menti-e a állást. Nincs rá globális megoldás.
(bár én az utóbbi időben egyre kevesebb xbox live-os játékkal találkozom,)
Nekem talán egyetlen játékkal sikerült ez. Az azóta eltűnt Gun Bros-szal. Sőt, azzal az is sikerült, hogy 610-en játszottam vele, majd 820-on tudtam folytatni. -
BiP
nagyúr
válasz
mazsi70 #52845 üzenetére
Ez mit csinál amúgy? Hogy lehet ezzel híváspercet számolni? A képekből és az értékelésekből nem jöttem rá.
Ráadásul a magyar Store gyöngyszeme: Egy egyszerű könnyen használható pulthoz.
Gondolom a counter akart lenni, csak a google translate-et egyszerűbb volt használni, mint átnézni a szöveget -
BiP
nagyúr
Nem, ez még nem a Denim volt. Ez simán Cyanos FW update. 14252 -> 14353. Ill. OS verzióban is utolérte a PfD-t.
Aztán 1 nappal később pedig frissítették azt is, tehát újra "elhúzott" a PfD-s OS verzió(#52840) HKorn: valóban, kicsit félreértettem a felvetést és a kérdésed. (woland a Denimre gondolhatott új FW címen. Pedig kapott új FW-t a 930, csak még nem a Denimet. Emiatt írtam én is inkább FW update-ként, úgy talán egyértelműbb).
De azért sosem árt, ha tisztázzuk, sokaknak nem mindig egyértelmű, mi frissül mikor. -
BiP
nagyúr
válasz
integrated #52802 üzenetére
Mobilról most ezt eleg macerás lenne bepötyögni, de millio leírás van neten meg itt a fórumban is, hogy hogyan lehet csatlakozni a programhoz. (többféle módonis lehet, ingyenesen is) De nem bonyolult.
Fel kell tenni egy programot (nem ugrik be a neve, en nem azt hasznaltam, talan Appstudio), létrehozni egy sajat projektet, beregisztralni, es végül Storeból letolteni a Preview for Developers alkalmazást, amit beaktivalsz.
(én WP8 SDK-t raktam fel, ugy cstalkoztam).
Ezutan az igy publikált előzetes (nem piacra publikált, pongyolan fogalmazva béta) verziokat is megkaphatod a WP rendszerbol.
Akkor ez most tárgytalanná vált -
BiP
nagyúr
válasz
integrated #52800 üzenetére
1520-ra is biztos hamar lesz FW (eleg kozel all a 930-hoz), addig meg marad a Preview, ha GDR1 kell.
-
BiP
nagyúr
válasz
integrated #52798 üzenetére
Beállítások, azon belül Alkalmazástéka. Talán a GDR1-től van csak. Ennek az a lenyege, hogy egyedi Start screent hozhatsz létre (nem két kulon programról volt szo)
Szerk. Lumia 930-ra most jott ki hivatalosan, ill. ha belépsz a Preview for Developers programba (marmint nem alkalmazás, hanem mint idobeni program
), akkor megkapod a friis OS fejlesztéseket.
-
BiP
nagyúr
válasz
integrated #52795 üzenetére
Kis Google keresés után: Nézd meg a Matrix Vault alkalmazást, hátha. Viszont minden megnyitásnál új jelszót generál, ami fura lehet.
(mobilon szúrtam be a linket copy-paste-tel, őskori módszerrel, 5mp alatt, ezek szerint egy zseni vagyok
)
-
BiP
nagyúr
válasz
integrated #52795 üzenetére
A beépített Apps Cornert próbáltad már, mennyire felel meg? Beállítások/Alkalmazástéka.
Létrehozhatsz egyedi Start Screent, és mielőtt kölcsön adod másnak, bekapcsolod.
Meg ugye a lock screen min.5karakteres jelszavával is védheted a telefont. -
BiP
nagyúr
válasz
Nincki #52786 üzenetére
Korábban linkelték már. #52532
Sharefolder Explorer - Viszont fizetős.De pl. DLNA-n keresztüli videómegosztásra van lehetőség. A sokat dícsért Moliplayer elvileg tudja.
Kerülőmegoldásnak az jut eszembe, hogy pl. megosztás helyett (win8/8.1 esetén ez elég könnyű) OneDrive-ba teszed az adott doksikat, és onnan könnyen eléred a telefonról.
-
BiP
nagyúr
válasz
sata005 #52575 üzenetére
Értem. Akkor sajnos nincs több tippem.
Ez mondjuk nekem is feltűnt, hogy a Messenger nem fordul, ezt hiányoltam én is.Arról meg nem is beszélek, hogy messengernél nincs telefonálási lehetőség.
Vicces helyzet egy telefonnal a kézben arról panaszkodni, hogy nem tudsz valakit felhívni(#52578) sata005: Nekem ez az őskori módszer mindig megfelelt. Igaz, elég ritkán szoktam linkeket küldözgetni, meg a Messengert sem használom elég gyakran.
De arra a kevés esetre a copy-paste módszer ugyanolyan hatékony, mint az adott programot kiválasztani. -
BiP
nagyúr
válasz
muszi0521 #52326 üzenetére
Itt egy nagyon jó gyűjtés a Neowin-en, kik és milyen WP-s telefokat csinálnak.
Windows Phone Partners A-Z -
BiP
nagyúr
válasz
MasterMark #52375 üzenetére
Azt nem ismerem, de valóban (pár képet néztem róla). Nyilván nem véletlen, hogy ez a mostani mobilos is ilyen lett. (én még a régi PC-s Age-eket ismertem kb., nálam az a "hagyományos" kinézet.)
-
BiP
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #52289 üzenetére
megj.: 820-on csak a hátlap cseréjével lesz elérhető a vezetéknélküli töltés.
Csere, tehát nem rápattintható extra cover.Amúgy én is 820/925-ben gondolkodnék inkább.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Peter Kiss #51802 üzenetére
8.1.1 nincs.
Jelenleg a legújabb GDR1 is Windows Phone 8.1 Update néven fut. -
BiP
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #51525 üzenetére
Így van. Minél elterjedtebb, a POI-k is annál nagyobb mennyiségben kerülnek a térképre, meg -gondolom- így már ők maguk is jeleznek,hogy szeretnének rajta lenni.
-
BiP
nagyúr
ilgatto: Én is gyorsan, nagyon várom már.
-
BiP
nagyúr
Valóban, pontatlanul írtam.
Akkoriban sokmindennel próbálkoztam, többféle méret, többféle formátum, többféle lejátszó.
Az mkv-t natívban nem vitte, de lejátszóval igen, de néha úgy is bugos volt, főleg, amikor nagy felbontásút akartam erőltetni.De a végeredmény az lett a részemről, hogy minden videót szépen átkonvertáltam 800x480-as MP4-re. Nekem ez jött be a legjobban.
-
BiP
nagyúr
válasz
kliszi #51198 üzenetére
Itt a MoliPlayert szokták ajánlani. Van belőle ingyenes, meg fizetős (700Ft) változata.
Én speciel FormatFactory-val PC-n át szoktam konvertálni MP4-be. (még Lumia 610-es beidegződés, de megmaradt).
MP4 - AVC(H264), a hang pedig AAC. Feliratot is tud ráégetni. De ha a MoliPlayert választod, az meg le tudja játszani a feliratot.
Hogy maga a telefon saját lejátszója milyen formátumokat kezel, fene tudja, de a 820-asom WP8-cal megette az mkv-t is, bár néha bugos volt. Gondolom azóta csak javult a helyzet. -
BiP
nagyúr
"céges telenors eszközeink"
Nagy valószínűséggel akkor nincs rajta PfD.Nem tudom, hogy a Nokia honlapja szerint melyik frissítésre írják, hogy elérhető, lehet, hogy ez csak maga a FW, amit NSU-n keresztül már fel lehetne tenni, de az OTA-s frissítésre még várni kell.
(bár ennek kicsit ellentmond egy korábbi példa, ahol az oldal szerint Under testing volt, de már volt NSU-s frissítés, OTA még ott sem)
(#51168) catroot: Én is így értelmezem a működését. Hiszen a belső körben lévők számára elérhetőnek lehet maradni, és ahhoz kell GSM kapcsolat.
Kérdés, hogy Cortana/Quiet Hours tud-e olyat, hogy adott időpontban átvált replülő módba.(#51173) Arni9010: Párna alá kell tenni
-
BiP
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #50940 üzenetére
Hm. Ez most egy Lumia screenshot?
Így van. Ihlette őket, de ez messze van a koppintástól. Ennyit mondtam, és ezt tartom is. Még a mellékelt képnek a fényében is.
A Metro UI elnevezés komoly utalás így is, de ez tényleg csak ihletésre volt elég. -
BiP
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #50922 üzenetére
Akárhogy nézem, ez elég távoli inspiráció lehet, nem sok köze van a koppintáshoz.
http://metro.kingcounty.gov/
http://en.wikipedia.org/wiki/King_County_Metro(#50933) bwooster: Amíg az Apple nem száll be az okosóra bizniszbe, addig hiába erőlködik a többi gyártó, addig nem lesz elterjedve. Gondolom az MS nem akar kockáztatni, és egy halott (még fel nem támadt) szegmensbe invesztálni.
-
BiP
nagyúr
válasz
csipszikutya #50700 üzenetére
Kapcsold ki az az automatikus beállítást, majd állítsd be kézzel.
Nekem is ezt csinálta, amikor még új volt, idővel helyreállt.A Zéé: az OTA frissítést külön tesztelik, ez a bonyolultabb, mindig később elérhető csak, mint a full FW az NSU-keresztül.
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz
stewe780 #50612 üzenetére
- Kurzor: nekem ez nem tűnt fel, de az 8.1 update óta bugos az IE. (bizonyos helyen megérintve elkezd oldalra csúszni az oldal, néha eltűnik -bár mozgatásra előjön)
- Pozicionáló nyilacska: WP8 alatt volt? Már nem emlékszem.
- Instabil IE+videó: én ezt nem tapasztaltam. Számomra jó pont, hogy a weblapon belül elindítja.
- Játékok: Én kezdem megszokni, hogy ott vannak a játékok is. Már ott keresem. De inkább főleg azért, mert a Játékok alkalmazás szar lett. Lassú, sokat tölt, és már nincs "3 legutóbb használt".
No meg tele van spamelve olyan játékokkal, amit még nem raktam fel, de ajánlgatja.
- videó kattogás: Na, ez tényleg baromi idegesítő. Akkor is csinálja, ha le van némítva a telefon.
(és azt is hiányolom, hogy nem lehet normálisan a videóba belepörgetni. Bár ez lehet, hogy formátumfüggő, de úgy rémlik, mintha WP8-ban még lett volna ilyen)(#50613) rauschie: Nem oldja meg
-
BiP
nagyúr
válasz
BobTail #50462 üzenetére
Én magát a mentést nem tudom megcsinálni. 97%-nál kiakad, és azt írja, hogy a beállításokról nem sikerült mentést csinálni.
Ami elég kellemetlen, mert bár nem vagyok az a resetelgetős típus, most pont szeretnék egy resetet csinálni a telefonon.(#50486) Clemi: Én hasonló anonáliába az AXA mobilosOKÉ bankos appal szívtam meg.
Pont azon a telefonon akarom beállítani, ami a számlához van regisztrálva. Megjön a biztonsági kód a telefonra, de ha megnézem, és visszalépek a bankos appba, visszább lép egyet, és nem tudom beírni. Ha új kódot kérek, ugyanez. Át kéne tenni a kártyát egy másik telóba, de az macerás. -
BiP
nagyúr
válasz
jockas #50253 üzenetére
Lehet, hogy általánosítani nem kell, de ez a cikk tényleg egy nagy rosszindulatú sz*rkupac.
Persze mi is elfogultak vagyunk a másik irányból, de a cikk címe jól sugallja: VÉLEMÉNY.
Az is a szarabbik fajtából.
Mert ha egy sör mellett 2 emberke eldiskurál arról, hogy az Apple az Isten és Samsung a mindenható, a WP meg le van írva, még elmegy, de egy cikkben ilyen hangvétellel írni (szándékosan nem elemeznit írtam) egy IDC jelentésről enyhe elfogultságról tesz tanúbizonyságot. Főleg, mert szakmai hiányosságok is vannak.Számomra a legbosszantóbb az egészben az, hogy a laikus olvasó meg el is hiszi, innentől pedig önbeteljesítő jóslatként kezd működni. Azt olvassa, hogy vége a WP-nek, ami eltántorítja a bizonytalanokat. Pedig pont őket lehetne megfogni, és így részesedést növelni.
Mert most ez a legnagyobb célja a MS-nak. Terjeszteni a WP platformot. Akár Lumiával, akár egyéb termékkel. -
BiP
nagyúr
Ja, 19, de csak új előfizetéshez, 2 év hűséggel, ami min. 2200Ft. (meglévőhöz nem tudom, mennyiért adják)
Dominoban 31e. És jelenleg nincs raktáron.
De ha valaki tényleg megcsíp egyet, még így is nagyon jó ajánlat, valóban, mert tök jó telefon, ennyiért meg tényleg megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest