- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
Omnia7-tel elég nehéz leírni mit tapasztaltam. Először ugyanaz volt amit leírtál: elkezdte kitölteni a háromnegyedéig, aztán a kép elfehéredett. Ezután az IE használható maradt. Megnyomtam a start gombot, és olyan látvány fogadott, mint a Windows Xp-n, ha egy alkalmazás lefagy és megmozdítod az ablakot. A körvonala ott marad, és kirajzolódik újra. Valami ilyesmi. Ezen kívül az összes tile helyén megjelent a "status bar" az órával, a térerővel, meg a wifi visszajelzővel. Hosszan lenyomva a visszagombot, majd innen visszatérve a start-ra, látszólag megjavult. Egy kép a hibáról. Ez itt a music tileom sokszorozódva. Bocs a minőségért, ilyen kamera volt kéznél, screenshot opció meg ugye nincs...
-
danilla
őstag
Kétszer futattam le. Első alkalommal csak eltűnt a kép, de nem volt semmi gond, simán ki tudtam lépni a böngészőből, majd vissza. Viszont második alkalommal egy pár másodpercre megfagyott a telefon, majd sokszorozódott a kép. Képernyő lezár majd felold, és minden ok, nem kellett újraindítanom. (omnia7)
-
Ccaa, tévedni emberi dolog, de korábban nem arról volt szó, hogy az X-Box music váltja a Zune-t, az pedig meg lészen szűnni? A kettőnek együtt mi értelme, de komolyan?
Arról ne is beszéljük, hogy én, mint Win8 tulaj, nem tudom használni az X-Box musicot, tegyek fel Zune-t, azt meg igen? Meg ha van a családban egy Wp7 telefon, meg egy Wp8 van egy win7-es gép, meg egy win8-as(netán egy winrt tablet), fél órát gondolkodjak majd, melyik gépen mit mivel? Ez aztán az egységesítés mit ne mondjak..
Bár $599-es árú Surface Win RT tablet mellett azom úgyse lesz..
-
Воланд
titán
persze, wp7-en nem valtozik semmi, csupan a nev. nekem csak annyi a problemam, hogy jott a mango, ok nem bovult a zune pass elerhetosege, megertettem, kicsi a wp reszesedese. erre jon a win8-wp8 vonal, nyomni kellene ezerrel ezeket a szolgaltatasokat, es bar bovul a tamogatott orszagok listaja (hogy mennyivel, azt nem tudom, de szerintem tiz alatt van az uj orszagok szama), de mo-n nem lesz elerheto es raadasul az ms account regiojaval sem eri meg trukkozni hosszutavon.
es meg kapsz ezer ms pontot is.
-
Izé.. csak ha kijön az X-Box Music, akkor pápá Zune, azt ugye tudod?
Más:
Telenor függő Lumia 800-on van valami jele annak, hogy telenor függő? Haver náluk vett egyet, és most másik kártyával használná, de addig nem nyírná szét a normál SIM-et, míg nem tudja, tudja-e használni benne. Ezt most csak azért kérdem, mert a Vodás 2 év hűséggel vett Trophy az nekem független, de itt kicsit egyszerűbb volt a próba.. -
Воланд
titán
"addig ugyanazt a kínálatot mutatta, mint a Zune"
pont ez. ha mar ott van az a szajba.... wp-s telefonom, plusz hajlando lennek meg a win8-at is megvenni, akkor elvarnam, hogy a csatolt szolgaltatasok mukodjenek rajta. igy mind a telefonon, mind pedig a gepen bamulhatom az ures, win8-on szurke zenealkalmazast. es baszhatom a zune-t, mert ugye az magyar regios reggel nem erheto el, ujat csinalni nem fogok, normalis migralas jelenleg nincs es ha lenne is, az sem erne semmit a kesobbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest