- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
Már megint nem arról szól a topik,amiról kellene.
Az androidos,meg iphoneos szarjaitokat ,ne ide fröcsögjétek már.
Olyan nehéz ezt megérteni ? -
betegphiu
senior tag
Nektek megy az outlook ?
Tegnap a 640-en halt be,most meg a 735-ön.
Nincsenek névjegyek,nem tud szinkronizálni.. -
zsamiatt
őstag
válasz bluemirage #95354 üzenetére
Az, hogy a világ 80% ezt használja nem jelenti azt, hogy jó rendszer. Mivel az átlag felhasználónak lassan nem érhető el más készülék a boltokban. Bár most megint találkoztam buta telefonnal is. Egész megnyugtató volt használni
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
betegphiu
senior tag
válasz Blue Eagle #95361 üzenetére
Most már jó. Frissült az áruház a szép színes ikonúra.
Valszeg ez kevert be. -
Joker88
őstag
ma reggelre a 640XL windows10-el lehalt..
értsd szó szerint..
reggel feloldom a kijelzőt,ez még sikerült.
aztán látom,hogy nem pörögnek a csempék ahogy szoktak..érintésre sem reagál..megpróbálom újra lezárni,az sem segít...akku ki,majd be és bekapcs..
Microsoft logó bejön és egy szomorú smiley..
újra akku ki/be. újra smiley-t kaptam.. harmadszorra is akku ki/be. már elindult a telefon...
egyenlőre most működik...In loving memory of Garrett Lockhart
-
betegphiu
senior tag
Na mégegy ki tudja mi lesz cikk...
-
Spet
addikt
válasz betegphiu #95366 üzenetére
Feltételezés ismételten.
Ha tabletet illetve laptopot szeretnék, akkor veszek egy olyat, vagy egy Surface Pro-t. Felesleges ilyen kihajtható kijelzős dolgoknak hinni. Nem is tudom hány éve minden évben legalább egy gyártóval összehozzák ezt a koncepciót (volt már Samsung, most Iphone meg MS)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Pearce
aktív tag
Nem feltételezés. Lehet tudni, hogy csinálják, több prototípus is van. Csak nem biztos, hogy piacra is dobják. A cikk címe mondjuk fail, nem phone lesz /ha lesz/, hanem ilyen kihajthatós rétegcucc erős toll támogatással. Eléggé hasonló lesz, mint ami az ugyancsak ki nem adott Courier volt, csak zsebre méretezve.
[ Szerkesztve ]
-
npnp
tag
Hello!
Acer Jade Primo alatt vállalhatatlan a kamera, állandóan és rosszul fokuszál, rossz képeket készít...21MP kamerától azért egy kicsit többet várnék. Meg láttam tesztfotókat másik ilyen készülékkel, ég és föld a kettő.
Hogyan lehetek bizonyos, hogy nem hardver-hiba okozza? Valami alternatív kamera szoftver?P
-
this is life
Ármester
Ha van ra lehetoseg keszits raw-ban kepet pc-n nezd meg ,ha ott minden rendben van akkor a kamera app a hiba oka . Eselyes hogy az ms sara lesz , mert a mi4 lte is pocsek kepeket keszit w10m alatt (droidon semmi gond) es ha jol emlekszek az hp x3 se remekel kamera teren , a 640 is jobb volt wp8.1-el ilyen teren .
Amugy nem csak az mpx szam szamit ,hanem az erzekelo merete,lencsesor es vegul de nem utolso sorban a kepfeldolgozo algoritmus . Pl a sony szenzorok a sony mobilokban nyujtjak a leggyengebb teljesitmenyt szoftveres okokbol.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
LacTom
csendes tag
Sziasztok,
Jó pár napja már, hogy mikor a Facebook-ba belépek akkor kiírja, hogy "Most nem tudtunk szinkronizálni, próbálkozzon kicsit később." Ez azt okozta, hogy az új ismerőseim nem kerülnek be a telefonkönyv névjegyeibe. Viszont ez nekem nagyon kellene.
Tapasztalt ilyet valaki? Van rá megoldás?
Előre is köszönöm!
-
Kin Tan Te
tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel lepnélek meg Benneteket!
LUMIA950 szakértők!
A két SIM-es változatnál a két kártyához lehet különböző csengőhangot beállítani?köszönöm a választ!
Kin
-
Xantal
tag
válasz Kin Tan Te #95381 üzenetére
Szia. Nem tartom magam szakértőnek. Volt ilyen telefonom. Szerintem a névjegyhez tudsz csengőhangot rendelni, de a sim kártyához nem.
GI
-
Kin Tan Te
tag
válasz Xantal #95382 üzenetére
Üdv!
Találtam egy fórumot ebben a témában. Vélemény?https://forums.windowscentral.com/ask-question/409905-dual-sim-ringtones-each-sim.html
A telefon nem az enyém, különben magam is kipróbáltam volna. Egy cimborám küzd ezzel a kérdéssel. Neki próbálok segíteni.
Köszönöm
Kin
[ Szerkesztve ]
-
Xantal
tag
válasz Kin Tan Te #95386 üzenetére
Szia. Ez jónak tűnik, de kipróbálni nem tudom, már nincs WP mobilom.
GI
-
Joker88
őstag
nem lehetne azt csinálni,hogy aki WP-t használ az maradna itt, aki pedig nem az menne,vagy csak olvasná a fórumrészt ?
Mert vannak itt olyanok is, akik nem az egymás sározását kívánják olvasni hanem tanácsot kérnének... Pl mint én.
Szóval, van valami értelmes Youtube app ? Akár ingyenes akár fizetős,csak működjön a W10-en..
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
T. I.
senior tag
válasz turbulencia8 #95394 üzenetére
A letöltésben biztos vagy? A youtube irányelvei ezt már pl. droidon nem engedik egyik klienssel vagy letöltővel sem.
-
Joker88
őstag
válasz turbulencia8 #95397 üzenetére
Köszönöm !
Ja, és tényleg működik a letöltés..
Akár a videót , akár a hangot le lehet vele tölteni egyszerűen ! Király !szerk1:
Ma frissült nálam az Áruház alkalmazás.. Ún neve : Microsoft Store .. #ujdonság
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ford topik
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest